STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

AgaB wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek..pobraliscie sie rok przed nami i 1 dzien po nas hehe...bardzo zblizone daty:-)

tym inteligentniejsze są te ptaki, skoro nasza lipcowa jesień ich nie zmyliła;)

Zalezy czy patrza na kalendarzową czy pogodową jesien, bo jak pogodową to powinne juz w lipcu odleciec ;)

jakos tak pod koniec marca..wszystko zalezy jaka bedzie tu pogoda.swoja droga..musza byc madre takie ptaki,ze wiedza,ze u nas jest wiosna..czy zbliza sie jesien,ze zbieraja sie do odlotu:-)

to wszystkie będziecie na tym samym etapie;)

a właśnie... nie wiecie, kiedy bociany przylatują do Polski?
bo teraz to rzeczywiście są ptasie sejmiki - zbierają się do odlotu.... ostatnia szansa, by złożyć zamówienie;P

dziekuję..3majcie kciuki..moze sie uda za 1 razem?;-)

dowcip dobry heh:-)
duzo bocianow krazylo w ost. czasie nad naszym domem..a u kuzynki to az 4 usiadly na ich dachu:-)

choc czytalam wczoraj,ze bociany przygotowuja się do odlotu na zime juz..wiec moze dlatego w tak licznym gronie kraża?

w mojej pracy jest 5 dziewczyn w ciazy..przez ponad 10 lat nie byla zadna a teraz nagle wysyp..smialismy sie,ze te bociany cos kraza nad nasza firma..wiec i moze to idla mnie jakis znak..nie chce sie nakrecac,ale ciagle o tym mysle..

witaj stokrotka:) powodzenia:):):)

a ja na dobry poranek mam dla Was kawał (oczywiście z joemonstera...):

- Kochanie - mówi dziewczyna do chłopaka - jesteśmy ze sobą już pół roku i nie mogę już dłużej przed tobą ukrywać, że to jest szósty tydzień...
- BLAD'!!!
- ... odkąd dowiedziałam się, że mam AIDS.
- Uf....

czesc Dziewczyny, jestem tu nowa..
jesteśmy kilkanascie dni po slubie,ale juz sie staramy:-)

nigdy nie dostawalam regularnie @..bralam tabsy, odstawilam..moja gin nie mowila,ze musimy uwazac czycos..powiedziala,ze po odstawieniu tabsow mam zaczac brac kwas foliowy wiec biore i czekamy... nie wiem czy mialam OWU.. teraz w czw.-pt bedzie 28 dzien..wiec powinnam dostac @..zadnych objawow nie mam..nie bola mnie piersi jak zawsze inie wyskoczyly pryszcze..jak zawsze przed@..od dwoch dni ciagle bym spala..i pobolewa mnie lewy jajnik..

chyba poczekam do pt...

a ja czekam na @... cykle 24-26, dzis 26dc i cisza....

ja już po owu.. teraz czekam na efekty ;)

Ja mam gina 1.09. Akurat to termin przed OWU więc będę widzieć czy w ogóle coś mi tam rośnie:)

dziewczyny, ja rozumiem weekend, ale, co tu tak pusto i cicho?

u nas weekend, spokojnie, bez rewelacji, ale za to przyszły to wesele :D
a za tydzień w pn pełni dobrych myśli do gina

tinker bell ja tez dzisiaj poskacze:)))) na impersce oczywiscie:))))))))

Mój weekend nie może być owocny. Kończy się @;) Ale dziś poskaczę trochę na impressce. A co mi tam:)

Ale tutaj cichutko. :P

Miłego, owocnego weekendu. :*

spróbuj może w invicta z samego rana - ja tydzień temu byłam koło południa, to już było za późno an wynik tego samego dnia

Kobrita, trzymam kciuki:)

W szpitalu na pewno tego samego dnia byłby wynik. Ale nie wiem czy można sobie pójść tak z ulicy;/ No chyba, że pójdziesz na ginekologię, powiesz że podejrzewasz, że jesteś w ciąży i dostałaś plamienie;) Tudzież silny ból brzucha. Sami Ci zrobią łącznie z USG;)

Kobritta trzymam kciuki, aby kreseczka ciemniała :))))))) niestety nie wiem gdzie robią w sobotę

dziś mój 37 dc, rano zrobiłam test, nie chce się nakręcać ale wyszła druga bardzo blada kreska, nie zniosę tej niepewności- nie wiecie może czy jutro zrobię gdzieś Bete i dostanę wynik jeszcze tego samego dnia??

nadal czekam na @

Inne tematy z forum

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...