STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

Mój PMS chyba mówi sam za siebie.... :/

hop hop:)

ale jestem glupia:))))) wlsnie sobie wkrecilam ze za tydzien zajde w ciaze:) fakt faktem jak wrocila owulka i do tego puphaston to moooozeee:) a mialam sie nie wkrecac.....

ja równiż czekam na @; dziś 35 dc, ostatni cykl był 36-dniowy; zobaczymy co przyniesie jutro:/

No i przyszła....skubana @. ;/

No nic, to na kiedy kolejny termin?;)

58 dni?? To nie ma opcji by Cię odesłali z kwitkiem.
Ale w takim późnym dc to chyba nawet zwykłe testy by wyszły, co?

adziula, gp robi bete a nie zwykly test z moczu, uwierz mi, bo juz tak mialam naprawde...bo tu robia z moczu hihi,jak mialam wypadek samoch.w 14 tc tez bete w szpitalu robili z moczu itp...

no ale jak nie masz okresu przez 2 miesiace to cos jest chyba nie tak ? wiec powinni zrobic ??

u nas musialabym isc do gp- a ten zrobi mi test dokladnie taki sam jak mam w domu.czyli jak dla mnie mija sie to z celem. niemniej jednak, jesli sie nic nie wydarzy do konca mca to pojde. akurat maz bedzie mial wolne to zostanie z synkiem a ja pojde do gp. tylko te cholery to sa takie, ze usiadziesz u nich pogadasz sobie i dowidzenia. zadnych badan, skierowan nic. dlatego na sama mysl mi sie odechciewa.

Adziula, a nie mozesz isc do gina ??

Tinker to mamy to samo- no przeciez widzialam cos na tamtym tescie, 2 dnia znowu cos bylo i od tamtej pory wszystkie negatywne. apogeum wkrecania tez mi juz przeszlo. czekam na @ ktorego dalej nie ma :/ maz dalej sie upiera, ze jestem w ciazy. dzisiaj juz 58dzien cyklu, wiec tak czy inaczej, w ta czy we w ta powinno byc cos wiadomo.

poki co, zamuje sie wyprowadzka od synka z pokoju. musimy w zwiazku z tym zrobic maly remoncik, wymienic meble itd wiec mam nadzieje, odciagne sie troche od tematu starania sie . ah zeby to bylo takie latwe odpuscic sobie myslenie....

Hahahaha...ja już się wystarczająco wkręcam sama:) Ale dziś jak poczułam @ to przestałam się nakręcać. Natomiast wczoraj wieczorem miałam apogeum wkręcania;) Bo...

W poniedziałek rano rrobiłam test. Tak się śpieszyłam, że wrzuciłam go zaraz potem do szuflady do kompletu z testem z przed kolejnych 2 dni. I wczoraj wyciągałam coś z szuflady i na tym poniedziałkowym jest słaba druga krecha. Na tym pierwszym takiej nie ma. No i teraz pytanie, czy wyszło ta kreska w "ustawowym" terminie czy też później po prostu. Oczywiście jeszcze wczoraj zrobiłam kolejny, ale wyszedł negatywny.

Więc wczoraj wkręcania był szczyt, który dziś mi przeszedł.;)

ja nakręcam tinker bell:P

Nie lubie Was za to nakrecanie :P

jak to co powie?
powie: gratulacje, jest Pani w ciąży, to... 5/6/7 tydzień:D

Nulka, ale to już jest "stare" ;)

No nie wiem nie wiem, czy będę zakładać. Miałam wcześniej problemy z PCO. Natomiast po diecie, @ mi się wyregulowała i jest co m-c w terminie. Od pół roku co najmniej. No i tak sobie pomyślałam, że może w związku z tym, są też jajeczka. We wrześniu mam wizytę u gina, więc zobaczymy co mi powie jak "zajrzy". Bo może się okaże, że mimo wszystko czeka mnie długa droga do "siostrzyczki".

nulka!!! ty potworze!!!

niech bedzie... dwoje dzieci...:P

Tinker juz moze swoje tulic,nie musi czekac 9mc-y ;)

Tinker... wiesz... ciązowe i 2kczkowe są zbieżne...
napięcie w podbrzuszu, drażliwość piersi...
Ja tam myślę, że za niedługo nam wątek założysz:D a na przełomie kwietnia i maja dziecko tulić swoje będziesz:)

Jutro spodziewany termin @. Dziś czuję niestety w podbrzuszu zbliżającą się comiesięczną katastrofę;/

Akamara skok jest po owulacji i wcale nie musi być od razu jak pęknie pęcherzyk...trzymam kciuki za Was &&&

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?