STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

Ty?:);P

a która sie szykuje na majówkowe mamusie :P ???

gosik_sz Gratuluje :D

Będziemy w jednym watku mamusiowym :)

Ja gartulowałam pełną parą na priv :P hihihi bo ja wiem, ze bedzie dobrze :D

Ja odliczam;) Jeśli do 18 nie dostanę @ to będę robić test.

Gosik, gratulacje i czekamy na nowy watek, chyba ze w miedzyczasie bedziemy gratulowac nastepnej zafasolkowanej:))))) letnia aura sprzyja:)))

ja gratulowałam:P :)

W takim razie gratulacje dla Gosik:)

Jeśli się nie udało w tym cyklu, to w przyszłym na pewno będę próbować z testami.
Do wczoraj jeszcze siedziałam i myślałam o tym strasznie. Dziś mam nastrój na będzie co ma być:)

a co to znaczy, że nasz wątek spadł tak nisko?;>

i nikt pół-oficjalnie (bo w pełni to będzie w jej wątku) nie pogratulował gosik_sz, jak się przyznała?;>

oj babki, babki...

Hehe Adziula Ty szpiegu :P :) Dziękuję za ciche gratulacje ;)

Narazie wstrzymam się jeszcze z założeniem wątku gdyż po wizycie wiem tylko, że jest pęcherzyk ciążowy prawidłowo zagnieżdżony - w macicy. Serduszka jeszcze nie widziałam, gdyż miałam owu po 20dc...zbyt wcześnie...wizyta za m-c więc jak będę już wiedziała więcej to założę nowy wątek :)

A tymczasem przesyłam fluidki ciążowe :P I byście szybko były tak zaskoczone jak ja w piątek po teście :)

Tinker Bell, dlatego ja znowu weszlam na tory planowania roznych rzeczy, doksztalcania sie itp i nie mysle juz w kategorii a moze tym razem zaciazylam i mam cicha nadzieje ze uda sie jak za pierwszym razem:) zreszta lekarz ostatnio mi powiedzial jak owulacji nie mialam ze jak byla to i wroci i to zadzialalo na mnie jak zaklecie:) ale zobaczymy za pol roku jak nie bedzie fasolki, jak bede gadac

Tinker Bell dokladnie mam to samo. przy tych staraniach czuje sie jak niedoswiadczona nastolatka, bo kazdy jeden najmniejszy obiaw to odrazu ciaza. ale mysle, ze to z teh naszej ogromnej checi posiadania dzidziusia :)

my ostanio mamy klopoy finansowe i mam o czym myslec, wiec mam nadzieje, ze to troche odciagnie mnie o myslenia o dziecku.

Roli, wiesz co miałam identycznie przy pierwszej ciąży. Też nie chciałam, ale wiedziałam że jest.

A teraz kiedy rzeczy dzieją się świadomie, to czuję jakąś ogromną dezorientację. Czuję każde kłucie jajnika, każdy inny niezidentyfikowany "ból". Wcześniej pewnie nie zwróciłabym na to na wet uwagi.

No i chciałabym wiedzieć, czy tak czy nie. Nie wiem sama jakiej odpowiedzi oczekuję - ale to się chyba wiąże z moją dezorientacją. Po prostu wiedzieć.

robilam testy i jak narazie negatywne. z tym ze jak bylam z Mikolajem w ciazy to dopiero w 5 tygodniu mi wyszly poztywne, mimo, ze dokladnie wiedzialam kiedy jest owu- wcale nie tak pozno. dlatego jeszcze nie wszystko przesadzone. chociaz nie ukrywam, ze te negatywne troche mnie zdolowaly. niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety, wiec jedyne co mi pozostaje to czekac.

Andziula a testu nie chcesz zrobić(a może robiłaś a nie doczytałam) :-)

Gosik_sz znalazlam (nie dalo sie ukryc) :) wieczorem czekamy na nowy watek!!! a po cichu juz gratuluje!

a u mnie nadal cisza. juz nie wierze w przeczucia meża, bo gdyby mialoby cos z tego byc to mysle, ze juz by bylo wiadomo. ale @ dalej nie ma i to jest bardziej dolujace. dzisiaj 39 dzien :/

w innym watku przeczytalam, ze gin powiedzial dziewczynie - sa dwie opcje albo okres albo ciaza, 3 opcji nie ma :)

Dziewczyny, poradzcie mi, szukam lekarza w Invickcie ktory zajmuje się problemami z donoszeniem ciąży, możecie kogoś polecić? slyszalam o dr skrzypek, moze macie jakies doswiadczenia z invica?

Dużo w tym prawdy że kobieta starajaca potrafi sobie wkręcić wszystko. Ja dziś zaliczyłam pobieranie krwi, bo na jutro mam przyjść z badaniami i już się stresuję jutrzejszą wizytą.

Tinker Bell, my sie nie staralismy i mialam 1000 planow, nie myslalam o ciazy zupelnie dlatego ze duzo naszych znajomych probuje i probuje takze nie sadzilam ze zaciaze za pierwszym razem, dlatego ktoregos dnia poprostu wiedzialm i nawet pamietam jak mowilam do meza ze to nie mozliwe przeciez, a jednak test pokazal ze sie nie mylilam. mialam typowe objawy jak przed miesiaczka a w dniu miesiaczki nic i dzien po piekne dwie krechy. Natomiast teraz staramy sie, i juz raz mialam wkret ze jestem w ciazy a nie bylam, takze u mnie pewnie juz sie nie pojawi takie uczucie pewnosci ze jestem w ciazy bo za bardzo chcemy i nie ma tego luzu i spontanu jak za pierwszym razem. to sie rozpisalam:)

podbijam, bo za daleko zeszłyśmy:)

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...