STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

ups, koleżanka się logowała na moim komputerze i się nie wylogowała;) To ja pisałam powyższego posta:)

Ja robiłam dziś test i niestety ciąży brak- tak jak się spodziewałam. Ale spoko, nie załamuję się tylko działam ostro- jutro owulacja:)

Ja jak najbardziej starająca :D
Mój Mzonek wrócił z uczelni i mówi, że koleżanki Go pytały czy jestem w ciąży, bo One chcą być Ciociami :P

No i niestety przyszła... :(((( trudno... teraz w urodziny podziałamy ;)

Gosiek, ja jeszcze nie taka starajca, bardziej czytajaca i gadajaca :P

oo widzę że nulka i Aga B. już tu ostro działają :) Ja jeszcze się do tego wątku nie piszę, ale niedługo może... :) Przeraża mnie myśl o warunkach w jakich mieszkamy (u babci) - nasz jest tylko jeden malutki, zagracony już ostro pokój.. i zero perspektyw na coś własnego.. (na kredyt nas nie stać). Nie wyobrażam sobie dzidziusia w tych warunkach a z drugiej strony wiem że nie ma co odkładać i czekać w nieskończoność... ja mam 26 lat a mąż 30..
Powodzenia kobitki!

Nulka, trzymam kciuki;)

nulka oby nie przyszła!!!:)

ja czekam na @... powinna byc dzis albo jutro... póki co cisza...

No dziewczyny do dzieła :D By nam wątki się posypały...

Ja w szkole będę w weekend mam zamiar oddać swoją prace mgr oby już nie trzeba było nic poprawiać

eulalia moja przyjaciółka przez 3 miesiące miała małe krwawienia jak była w ciąży więc wszystko jest możliwe:) jeśli chodzi o mdłości to mnie największe dopadają właśnie między 13 a 15 więc nie ma reguły że muszą być to poranne mdłości;)

a kiedyś miałam koleżankę jeszcze w liceum, która będąc w 6 miesiącu ciąży nie miała jeszcze o niej pojęcia... miała okres z tym że ona brała tabletki anty więc to nie był naturalny okres tylko z odstawienia tabletek... ale to głupota ludzka bo ona zaczęła sobie je brać tak po prostu, nie czekała na pierwszy dzień okresu... a wcześniej opowiadała że im prezerwatywa pękła więc jak zaczęła brać tabletki już była w ciąży... pytałam się jej jak mogła nie czuć że jest w ciąży przecież w 6 miesiącu dzidzia się już rusza i kopie ona na to że bolał ją brzuch ale myślała że jest chora... szok po prostu..:/ dowiedziała się o ciąży oczywiście przy przypadkowej wizycie kontrolnej... masakra...;/

HA! A niektóre się dziwiły że robiłam test w niedzielę, po okresie :D
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jeszcze jeden test :D
Moja Mama miała okres przez kilka miesięcy (tzn po kilka dni co miesiąc a nie kilka miesięcy bez przerwy ;P) i co?? I skończyło się na tym że się urodziłam :P

"owocnego" weekendu kobitki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedź;)

poziom gonadotropiny kosmówkowej, beta HCG

badanie krwi beta hcg - w każdym laboratorium będą wiedzieli o co chodzi

jak się dokładnie fachowo nazywa badanie beta ?

Ja wymiotowałam całymi dniami, czasami dziewczyny czują się gorzej np tylko pod wieczór, a rano jest wszystko dobrze. Zdecydowanie bardziej mdłości się nasilają jak żołądek pusty, no i ja miałam 2 razy krwawienia w odstępie 4 tygodni, ale trwały do 2 dni, bo byłam od razu ratowana tabletkami na podtrzymanie, bo było podejrzenie poronienia znów
no i niestety, ale testy nie zawsze wyjdą nawet jak ciąża jest, najbardziej wiarygodna jest beta z krwi

test oczywiście robiłam (przed okresem) i wyszedł negatywny. Teraz to chyba co miesiąc bedę na betę latać zeby w razie czego móc jakoś wspomóc ewentualną ciążę. a najlepsze ze mój lekarz nawet nie wspomniał o luteinie czy czymkolwiek

opisałam tylko mój "przypadek"

ale u mnie się skończył już po 3 dniach

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...