STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

W sobotę nas nie ma, ale w ndz chyba wyciągne tego mojego... W końcu po to jest lato, zeby się bawić, nie?

Aga w sobotę o 22.30 bracia Golcowie a w niedzielę o 21.30 hey:-)z tego co dobrze kojarze(jeśli chodzi o dni bo wykonawców jestem pewna):-)

No co tu tak cicho.
Nie uwierzę, ze wszystkie ostro z mężami działają ;P

Z tymi testami to mi bardziej chodziło o rodzaj - wiem, ze są strumieniowe, takie, które wkłada się do kubeczka z moczem i takie, na które się z kubeczka z moczem kropli...
A co do cen, to ja widziałam w Auchan w Gdansku nawet za jakieś 3zł (producenta prezerwatyw:P - śmiałam się do meża, że powinni dawać jako gratis do prezerwatyw;P)

A tak w ogóle, to coś pryzpomina się znajome ćmienienie w podbrzuszu... miałam nadzieję, ze ominie, że weekend będzie "normalny", ale co tam... egzamin, wizyta u teściowej, komunia i roczek (tak tak tego samego dnia, w odległości 100km od siebie) nie wystarczą by mnie dobić... Co tam, niech jeszcze PMS dołoży swoje...

Słyszałam, ze w Pruszczu w ramach Dni Pruszcza ma być w ndz koncert Hey'a. To prawda?

Doktor Januszewska :)

tekla a do jakiego lekarza chodziłaś, bo gdzieś czytałam że na ujeścisko

tekla super!!!! serdeczne gratulacje!!!!:) wpadnij do wątku mamusie styczniowe 2012 następny będzie styczniowe i lutowe:)))))

Gratuluję z całego serducha!! :)
spokojnych 9miesięcy!! :*:*:*:*

Dziekuje.Ja juz czuje,ze rosne :))).Jutro w pracy powiem,ze jestem w ciazy:),pewnie ich to nie zaskoczy ale niech wiedza moi panowie :) bo mnie juz tak obserwuja:))))))

jaaaaaaaaaa tekla gratulacje Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to już 6 tydzień :):) super :):)

Bo te badania, nie są chyba refundowane.

No niestety toxo i cytomegalia nie są refundowane a bardzo ważne badania. Koszt nie jest aż taki duży nie pamiętam nawet.

No i ja oficjalnie gratuluję i trzymam wciąż kciuki za pomyślne 9 miesięcy ;D Rośnijcie zdrowo..

Ja tam zawsze kupowałam najzwyklejsze testy chociaż dużo ich nie robiłam...

no tak napisala,ze trudno rozczytac :),czemu mi to kazala prywatnie zrobic we własnym zakresie??

Tekla cytomegalia ;)

Mam 3 testy owu jakby jakas byla chetna:)

Co do testow..ja kupilam taki jaki mi podano w aptece-ok 12zł,a 2 kupilam tez taki jaki mi podano-inne pudełko i tylko 6 zł i pokazal 2 kreski:).Wiec to chyba obojetne:)

Dziekuje,za dlugo z Wami nie bylam :),pewnie od lutego.....ogolnie-rok czasu zajelo mi staranie sie :).nie liczac tych lat wstecz :(.Zapomnialam sie zapytac o witaminy pani doktor,kazala brac folik,i zrobic morfologe i takie tam.Kazala zrobic inne prywatnie-toxoplazmoze,I,H,G,i nie moge rozczytac-cutomeoli??IgH??tak napisala,ze nie wiem czy bystre panie odczytaja w rejestracji przy opłacie za te badania :(nie wiem czy poszukac cos blizej srodmiescia-ale gdzie??aksamitna??Inwikte??

i ja jeszcze raz dołączam do gratulacji ;)

a co do testów, robiłam dwa razy, na szczescie negatywne, ale to dlatego ze było to rok przed slubem ;) Amil i Acon- ten drugi lepszy, bo bardziej czuły... 10mlU/ml

Gratulacje:) duzo zdrowka dla Was:)

no i w końcu!!! MOje gratki jeszcze raz ;)

Inne tematy z forum

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...