STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

no w tym się mi udało...mam super mamę:DDD

hihi no napewno w koncu to Twoja mamusia ;)

duży plus to, że on ma fajną teściową :D:D:D

hehehe z tesciowa na badanie ....;) nie do pomyslenia

wydaję mi się, że teraz faceci nie mają aż takich oporów jak kiedyś...no swojego taty sobie nie wyobrażam jak idzie badać nasienie hahahah a mojego męża moja mama zawoziła czyli teściowa jego na badanie nasienia hahaha a potem na lotnisko:))) do dziś czasami o tym gada, że chyba jest jedynym facetem co był z teściową na badaniu nasienia:)

moj maz tez bardzo szybko zrobił badania ;)

moj gin mi ostatnio powiedzial, ze teraz to sie wszystko zmienia i kiedys bylo tak, ze jezeli po roku starania intensywnego para nie mogla zajsc w ciaze to sie uznawalo, ze jest problem a na chwile obecna mozna juz zaczac robic badania po pol roku intensywnych staran, takie czasy nastaly ...i ze powod to 50-50 jesli chodzi o kobiety i mezczyzn ale zeby wlasnie nie zapominac, ze moze to zalezec od mezczyzny.

no dokładnie, moja gin mi powiedziała zeby własnie męzowi zrobic badania. tak to pewnie bym kolejny rok czekała i go nie wysłała. a tak to sie wszytsko wyjaśniło.

myśmy się dowiedzieli od ginekologa, że facet pierwszy powinien zrobić badanie nasienia ... bo jeśli kobieta nie może zajść to zawsze zaczyna się leczyć kobietę - czasami niepotrzebne, a powinno się zaczynać od faceta...mój zrobił badanie nasienia i wszystko wyszło super - po 3 dniach wstrzemięźliwości :)))

Gratuluje :)
troche mnie nie było a tu już nowy wątek super ;)
u mnie oczekiwania na @ ... za tydzien powinien byc, z zafasolkowaniem chyba nici bo w trakcie owu bylam na szkoleniach wyjazdowych z pracy i chyba będzie lipa ... no ale sie okaże za tydzień...

a jesli nasienie nie będzie sie uplynniać nawet po zakończeniu leczenia to konieczna bedzie inseminacja, pewnie jeszcze z poł roku poczekamy i wtedy będziemy podejmować dalsze decyzje

nasienie mojego męża się nie upłynnia, poszliśmy do lekarza (androloga) powiedział że przyczyną mogą być bakterie, stan zapalny. mąż miał zrobic posiew nasienia, zbadac hormony testosteron, prolaktyne i e2 ( nie pamietam co to). posiew wyszedl ok test i e2 też, tylko prl za wysoka. lekarz powiedział że teraz sie nie dziwi i rowniez ona może byc przyczyną nie upłynnienia sie nasienia. jeśli długo się staracie a nic nie wychodzi to wysłac równiez swoich facetów na badania i to koniecznie.

no wlasnie nie wiem po co

a po co?

wow! to u facetów tez sie bada prl? nie wiedziałam

chodzimy do dr gościniaka może macie jakies doświadczenia z tym lekarzem?

joanna gratulacje :)
my po kolejnej wizycie u lekarza, mąż ma podwyższoną prl, bedzie bral bromegron na zbicie, w styczniu znowu badania... zobaczymy czy leczenie przyniesie pozytywne skutki

Dołączam do wątku. Za tydzień będę miała ustalony termin(w poniedziałek). Trochę z zaskoczenia ta ciąża, ale bardzo się cieszę. Myślę, że gdzieś w granicach lipca będzie dzidziuś. Teraz zamierzam się wynudzić za wszystkie czasy :-) Pozdrawiam wszystkie mamy, te przyszłe i te obecne.

Cześć dziewczynki, nie było mnie tu z 2mce i kilka nowych mam przybyło, wszystkim bardzo gratuluję..
Ja odpoczywam od intensywnych starań, co ma być to będzie.. oby było szybko..:) rok temu o tej porze cieszyłam się wiadomością o ciąży może i ten grudzień przyniesie dobre wieści.. zobaczymy..

Nikita serdeczne gratulacjie :*

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (114 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...