STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

lg83 ja tez z testami będe walczyła... zobaczymy co wyjdzie

ja chyba spróbuje w tym cyklu testów owu, jak się nie uda to idę na żywioł i niech się dzieje co chce :)

ja wczoraj bylam u gina, powiedzial ze mam w prawym jajniku na ponad 2 cm i ze w ciagu conajmniej 24h powinien peknac ale my wczoraj wrocilismy strasznie pozno i zmeczeni i nikomu nic sie nie chcialo a dzisiaj to nie wiem czy jeszcze zdazymy sie zalapac a nie ebde jak te pary w filmach co sie na godzine w ciagu dnia umawiaja :)

kurcze dziewczyny! niech sie w końcu komuś uda!

Kiki0 przykro mi..

najlepiej zeby na nas weterankach skończył się ten wątek i aby zadna nie miala tych problemów.

Ja wrócę do Was od marca. Otwierałam XXIX watek i niestety wróciłam do punktu wyjścia.
Mam nadzieję, ze w marcu będzie tu już zupełnie inna ekipa, bo numeracja będzie się szybko zmieniała

ja czekam na nowy, lepszy rok:))))) wtedy nam się uda...końcówka zawsze dla mnie nie jest łaskawa :/

Jasne, że nam się uda!!!!!!!!!

chcialbym sie do was dopisac dziewczyny, bo znowu nam sie nie udało no ale ciagle sie łudze, ze kiedys nam sie uda

no myśmy chcieli powiedzieć rodzicom pod choinkę, no ale się nie udało...my zaczynamy działać od stycznia, już się doczekać nie mogę heh

ja myślałam że będę miała prezent pod choinkę ale niestety... może za rok będzie już mały mikołajek ;)

ogólnie to nam się tu świąteczno-noworocznie robi :)))

oby nowy rok posypał się dla nas dobrymi nowinami :)

Tripgirl nie dziękuję, a w styczniu trzymaj kciuki :))))))

musi się nam udać:))

trzymam kciuki aby ta niespodzianka byla ;) mam nadzieje ze mi Nowy Rok tez jakas niespodzianke ze soba przyniesie:)

u nas teraz 3 miesiąc starań, tak liczę, że może do 3 razy sztuka no i będę miała niespodziankę noworoczną:)

Basieniak powodzenia!
ja odebralam w piatek wyniki estradiolu,fsh i lh iw szytko wyglada ok ale jeszcze czeka mnie w przyszlym tyg progesteronu i zobaczymy jak to bedzie ;)
dzis mam 12 dc i czekam, moze cos idzie w kierunku owu :) minus taki ze dzis sie okazalo, ze w niedziele malz wyjezdza na statek, wiec zobaczymy jak to bedzie z tymi staraniami...

kurcze... a mnie dzisiaj tak kręgosłup boli a w pracy trzeba siedzieć ... całe szczęscie jeszcze tylko godzinka

u mnie podobnie jak u aniolka :)

oby pozytywnie nas zaskoczyl:)

u mnie tez nic sie nie dzieje, @ sie skonczyla i od nastepnego tygodnia staranka na maksa... zobaczymy, może nowy rok nas zaskoczy :)

Inne tematy z forum

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....