STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

aniołku, a o co chodzi z tą bezpłatną poradą?...

dziewczyny trzymajcie się, ja wiem doskonale jak wam ciężko, ale marzenia się spełniają, trzeba być dobrej myśli choć to bardzo trudne :)

dziewczyny niestety robilam tes i wyszedl negatywny, jedna krecha gruba i ostra - wredota jedna :)w tym miesiacu nie mialam owu wiec chyba tylko przez niepokalane poczecie by sie udalo ale zrobilam test pro forma :)poczekam jeszcze do wtorku i chyba pojde do gina na wywolanie bo ile moge czekac...

Asiunia doskonale cię rozumiem...u mnie test owu wyszedł pozytywnie, były przytulanka, ja jeszcze kilka dni mam do @ wiem że i tak nic nie będzie ( przez problemy męża) ale jak głupia się łudzę że może jakiś mały cud będzie. ja się umówiłam na bezpłatna poradę do invicty, wezme wszytskie nasze wyniki badań i zobaczymy co powie inny lekarz.

ja mam mega-dola po ostatnim rozczarowaniu z @.
poza tym mam jakieś guzki w piersiach (w jednej od zawsze torbiel a w drugiej wykryto teraz coś...).
to coś na razie do obserwacji przez poł roku.
staram się nie czytać w necie na ten temat... bo można świra dostać.

tak więc widzicie Kochane, na staranka nawet nie mam ochoty... ale może będzie tak zwany "złoty strzał" bo przytulanko było akurat w owu...
ale też się nie nastawiam, bo w tamtym miesiacu też były w owu ... i nic...
a tak pozatym, to ile przed skokiem temp jest owu? bo zapomniałam a koleżanka się pytała mnie ostatnio...

o rety, ale wywód. ale przynajmniej się trochę wyżaliłam, a nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy...

no właśnie, może jakieś testowanko ?
kurcze dlaczego tak musi być, wszedzie dookoła cos się dzieje tylko nie u nas... grodzień, święta przed nami a człowiek w takim nastroju beznadziejnym

tripek a jakie długie masz cykle? moze tescik?

mi sie nie chce pisac bo nawet nie mam o czym, nadal czekam na okres, dzis 36 dc...

oj aniołku..nam kiedys tez sie uda :) głowka do góry!!

a w invikcie jest teraz akcja bezpłatnych konsultacji, dzwoniłam i sa wolne terminy ( to tak dla zainteresowanych)

co tam u was sie dzieje ?? wczoraj się dowiedziałam że przyjaciólka jest w ciąży, ciesze sie ze tak szybko jej sie udalo i bez problemu zadnego ale jednoczesnie jest mi mega przykro ze ja tak musze walczyc :( wczoraj cały dzien ryczalam a dzisiaj juz od 4 nie spie... mam mega doła

Karolinka29 dziękuję za pomoc, napewno przy kolejnym podejściu to sprawdzę , tylko nie bardzo mogę zrozumieć dlaczego lekarz się tym nie interesuje ... Mam niedługo wizytę wiec o wszystko zapytam

odpoczywaj odpoczywaj i nie stresuj sie, bedzie dobrze :)

no trzeba czekać do 7.12, ale na daną chwilę jestem w ciąży i bardzo się z tego cieszę :) dużo odpoczywam, endo mam super, bo 20mm więc fasolka musi się zaczepić w macicy, tam jej będzie najlepiej heh

Basieniak bardzo sie ciesze i po cichu gratuluje, a z ofcjalnymi gratulacjami poczekam do nastepnego wątku! trzymam kciuki zeby wszystko było ok.!
bedziesz lipcową mamuśką :)

Kochane ja jednak @ się nie doczekałam:) jestem po wizycie i ginekolog potwierdził ciążę, ale nowy wątek założę 7.12. jeśli po wizycie będzie wszystko dobrze, a taką mam nadzieję:)

wykryto u mnie torbiel na jajniku, z którego było jajeczko i teraz nie wiadomo czy ona nie przeszkodziła w zagnieżdżeniu się...ginekolog na 150% chce wykluczyć ciążę pozamaciczną

przepraszam ale nie pomoge bo ja do tego nie dotrlam, to sie nie douczylam. tu sa dziewczyny ktore o wiele wiecej o tym wiedza i na pewno ci pomoga.

dzień wcześniej mój zadzwonił i się umówił na wizytę...koszt 150 zł...został zaprowadzony do pokoju, musiał zostawić żołnierzyki w pojemniczku i na następny dzień już chyba był wynik...wstrzemięźliwość chyba od 2 dób - najlepiej min 4 dni (tak ginekolog mówił)...mój był po 3 dniach i wyniki jego są super

a ile to kosztuje, no i jak to wygląda? jak z tym skierowaniem? czy codziennie można? ile sie czeka na wyniki?

my robiliśmy w Invicie w Gdańsku

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...