STO LAT SABRA!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Z okazji urodzin życzę Ci,
aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STO LAT SABRA!!!!!!

Dziekuje mmegi:):):)WŁaśnie wróciłam od rodzinki miałam pycha tort , szampana i ogólnie było miło cała rodzinka się zeszła i tak sobie plotkowalismy .ale nie czułam jakiegoś specjalnego nastorju radosci może dlatego że to 26 urodzinki:):):):) buziaki pozdrawiam:):)

Hej Sabra, dawno Cię tu nie było. Najlepsze życzonka urodzinowe, choć to już tylko pół godziny Twoich urodzin zostało. I nie przejmuj się, ja mam 28 skończone i urodziny zawsze obchodzę radośnie :-) Podobno i tak wszystko co najlepsze spotyka kobiety po 30, i tego się trzymajmy!!!

sabra - cmook wielki ;-)

Ma.sia ,faktycznie cos ostatnio żadziej zaglądam na Forum :(Ale im bliżej śłubu tym częściej będe się was radzić :):) dzięki za życzenia:):) hihi ja tez mówie że prawdziwe szaleństwa beda po 30 :):) Witch :):)

Lomatko takie błedy __--rzadziej:):)

sabra - wybacz ze dopiero dzis (wczoraj lezalam zlozona goraczka i nie wlaczalam w ogole kompa :()
A wiec - przede wszystkim duzo zdrowia, duzo sil zeby uniesc przygotowania do slubu, duzo cierpliwosci (do meza i nie tylko). No a z zyczen zwiazanych z niedaleka przyszloscia, to zycze Ci aby dzien slubu zblizajacy sie wielkimi krokami byl naprawde najpiekniejszym dniem w Twoim zyciu :):) Abys wspominala go za 60 lat z radosci i lezka wzruszenia w oku ;)

Olga dziekuje za pikne życzonka:):)hehehe cierpliwosc się przyda jakoś ostatnio nerwowośc się do mnie wkradła:(:( A ja tobie życze zdrówka ,:):)precz z goraczką :):)!!!!!!!

Sabra! Forgive me ze z takim opóznieniem wysylam zyczonka, ale jestem u lubego i sama rozumiesz, minimum kompika, maksimum cieszenia sie soba :) No wiec zycze zdrowka, szczescia, wszystkiego co najlepsze i samych slonecznych i radosnych dni u boku ukochanego no i zeby Wasz wedding byl najpiekniejszym, niezapomniamym przezyciem! Sto buziakow !:)))

Z okazji urodzin życzę Ci, duzo wszyskiego co sobie ....... wymyslisz

user hihi Fajne życzonka własnie sobie wymyślam,:):):) Salma pozdrawiam i śle buziaki :):)

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)