STUDIO-FOTO

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy znacie moze fotografa na Jagiellonskiej 8 na Przymorzu reklamujacego sie jako STUDIO?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STUDIO-FOTO

Nie znamy.

robiłam u nich zdjęcia w zeszłym roku polecam, dobra cena, szybko, miło i bez problemów. Sesja przed ślubem bardzo odpręża.

Dzieki ci serdeczne , tylko mi chodzi o to , ze jakies poltora roku temu robilam tam zdjecie legitymacyjne, i nie bylo tam zadnego atelier slubnego, ani zadnych zdjec slubnych i nie wiem o co chodzi .A moze znasz nazwisko osoby , ktora sie tym zajmuje ? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

najwidoczniej rozszerzyli ofertę, nie znam nazwiska, najlepiej tam pojechać i po prostu zapytać u źródła

Dzieki Ci serdeczne.

Nie ma za co. Daj znać jak już bedziesz po wizycie, ciekawa jestem wrażeń. Miłego oglądania.

czy moglybyscie podac adres tego studia?

Studio - foto "Krzak" u. Krzakowska 13. Właściciel - Nepomucen Krzak. Zapraszamy solidnie i bardzo tanio. A ha! Gdańsk - Przymoże.

Studio mieści się na Przymorzu na ulicy Jagiellońskiej 8 w takim 1 piętrowym pawilonie na górze znajdziesz bez problemu

dzięki :)

STUDIO FOTOGRAFICZNE zaprasza na sesje ślubne w atelier. W miesiącu kwietniu i maju na hasło weselnik oferujemy 10% rabatu wszystkim klientom. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerem telefonu 0502064949. Istnieje możliwość wykonania nawet jednego zdjęcia, wszystko zgodnie z życzeniem klienta. Zapraszamy.

oferta ciągle aktualna, zapraszamy

Polecam znajomego studenta fotografii ASP, który robi niebanalne zdjecia. Jest świetnym portrecistą, robił też wspaniale sesje ślubne. Wiem, że jest otwarty na wszystkie propozycje i jest profesjonalistą. tel. 503-727-002 lub (0-58) 551-45-03.

Marika , napisz czy wykonuje również akty?
Swoją drogą , ciekawe jak wyszłaś?
Prześlesz fotkę?

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...