SUKIENKA ŚLUB CYWILNY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
KTÓRA WYBRAĆ NA ŚLUB CYWILNY??
WESELA NIE BĘDZIE DOPIERO ZA 2 3 LATA PRZY ŚLUBIE KOŚCIELNYM
TERAZ BĘDZIE TYLKO OBIAD DLA RODZICÓW A POTEM MAŁE PRZYJĘCIE ZE ZNAJOMYMI NA 20 OSÓB
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUKIENKA ŚLUB CYWILNY

jaka Ci się podoba i na jaką cie stac, a reszta to twoja wyobraznia :) ja tak uwazam, w jakim stylu gustujesz?? genialna jest ta sukienka Merlin Monroe biala za kolanko :D:D

Mam dokłądnie taki sam problem tylko u mnie dochodzi jeszcze bębenek bo w ciazy jestem ;P Mam jedną kiece ale za nic nie pasuje do munduru mojego mena takze czekaja mnie zakupy. Myśle że wybiore coś po pierwsze w co sie zmieszcze :)) a po drugie żeby było skromne acz urocze chociaz przy mojej wadze teraz słowo urocze niezbyt tu pasuje :)))) powodzenia w poszukiwaniach i wybierz coś w czym Ty sie bedziesz dobrze czuła :))

ja miałam ślub i byłam w 5miesiącu ciąży kupiłam w KA MAMA we wrzeszczu złotą sukienke na ślub cywilny.a póżniej przebałam miałam białą mini.a jeśli chodzi o ślub kościelny no to koniecznie suknia ślubna ;-)

ja tam do USC ubieram normalna kiecke slubna :)

no ja tez mialam normalną slubną, tyle ze ja nei planuje koscielnego, jak dziewczyny planują pozniej to rozumiem ze na cywilny chcą zwykła

masz racje ..
u mnie tez bez koscielnego

humm...a tu ma byc za 2,3 lata
no to moze cos takiego?
image

Kobietka a gdzie jest ten sklep na jakiej ulicy??

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...