SUPER FACHOWCY I SPOSÓB REALIZACJI USŁUG - ZDECYDOWANIE POLECAM

Temat dostępny też na forum: CleanMasters
Witam!
Niedawno skorzystałam z usług CleanMastersi jestem ZACHWYCONA sposobem wykonania usługi.
Wszytko odbyło się szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie. Panowie, zanim rozpoczeli pracę dokonli szczegółówych oględzin i rzeczowo ocenili możliwości w zakresie doczyszczenia mojego - znacznie zbarudzonych mebli i dywanu / małe dzieci, pies i kot, a wieć każdy sobie może wyobrazić jak wpływa na czystość taka mieszanka :)/. Następnie poza praniem i odkurzaniem stosowali różne srodki w zależności od rodzaju zabrudzen - w 98% plamy odpuściły. na koniec zaczesali dywan, tak aby po wyschnięciu nie było efektu - kazdy włos w swoją stronę- NIGDY DOTYCHCZAS SIĘ Z TYM NIEPOTKALAM - A PRZYZNAM, ŻE PO WYSCHNIĘCIU BYŁO WIDAĆ ROZNICĘ/).
Ceny uwazam za przystępne w porównaniu do włożonej pracy i otrzymanego EFEKTU. Wcześniej korzystalam z innych firm i wyglądalo to zazwyczaj tak - pan przychodzil pral dywan jednym srodkiem i wychodzil zostawiając mi przemoczony doszczętnie dywan i plamy które nie puscily - z informacją tego nie da się odpac. Tutaj widziałm, że panom zależalo na odpraniu plam. co rownbież umożliwial im bogatry asortyment środków i preparatów.
Zamówiłam pranie tapicerki w auci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: osobiście nie polecam

chyba się sami zareklamowali ale ich praca to druga strona medalu
nie chcę już nic pisać
szczerze odradzam bo moja tapicerka po wyschnięciu niewyglądała za dobrze
tanio zapłaciłam i ta taniocha wyszła mi bokiem
przykryłam kanapę kapą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0