SUPER HOTEL

Naprawdę świetnie spędziliśmy czas. Od rana same atrakcje, nie można się nudzić. Dbają o Gości, pobyty są bardzo atrakcyjne jak na taką cenę. Kapitalna obsługa. Smaczne jedzenie i ceny bardzo ok. Byliśmy w 2 rodziny z dzieciakami, blisko morze, obsługa na SPA rewelacja. W sobotę mogliśmy nauczyć się jak robić potrawy, szef kuchni poprowadził kapitalną prezentację z degustacją. Wieczorem imprezka, w niedzielę pobyt do 20.00 gratis. Wcześniej czytałam złe opinie, to bzdura, wszytko się zmieniło, teraz jest cacy. Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUPER HOTEL - zdecydowanie nie zgadzam się, odradzam!!!!

No raczej niewiele się zmieniło, bo ja byłam tam 13-15 maja 2010 i było beznadziejnie. Najważniejsze wady tego hotelu to: zupełny brak zainteresowania ze strony obsługi, w ogóle bardzo niemiła obsługa, paskudne zawsze zimne jedzenie, kawa nie była kawą tylko jakimś produktem kawopodobnym, pokoje kiepsko wyposażone jak na tę cenę, wieczne szukanie się po pokojach (jeśli nie macie ich obok siebie, tylko w różnych częściach budynku to będziecie się bez przerwy gubić), nadąsane kelnerki, brak miejsc parkingowych. Jak za tę cenę to nawet takie podstawowe sprawy, jak chociażby butelka wody w każdym pokoju dla każdego gościa nie były zapewnione. Za ręczniki na basen trzeba wpłacać 50 zł kaucji, w ogóle klientów traktują jak złodziei i ma się wrażenie, że cały czas na każdym kroku zaglądają w ręce. Hotel ogólnie bez atmosfery, bez klimatu, dla ludzi bez jakichkolwiek wymagań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0