Romantyczny wypad (3) Byliśmy w Velavesie w kwietniu. Nasz pobyt był w-spa-niały :) Polecam... Martyna Hotel, który się zepsuł (1) Na minus: - w pokojach (część C) śmierdzi potem z klimatyzacji - restauracja... Paweł Nieprzyjemne zakończenie (1) Hotel schludny, czysty, wystrój wg mnie bardzo fajny. Są jednak rzeczy, które... Kamik
MIESZANE UCZUCIA-Był to mój pierwszy pobyt w Velavesie i wątpliwym jest bym zechciała tam wrócić (1) Hotel lata świetności i tzw.ekskluziwu ma już za sobą lecz mimo to ceny wciąż... zuza Mój ulubiony Hotel to SPA nad morzem we Władysławowie- VELAVES (11) Hotel Velaves to mój ulubiony Hotel w Polsce, Ubielbiam się w nim... wczasowicz Nie polecam - zła obsługa, płatność z góry za wszystko ... (1) Obsługa w recepcji (hotelowej i Spa) jest nieuprzejma i niekompetentna.... Anna Jak najbardziej jestem ''za'' (1) Byłam wraz z mężem i synkiem w maju na kilkudniowym urlopie w tym hotelu,... Katarzyna Majowka byla udana (1) Kolejny raz w velaves i znowu pozytywnie. Najlepiej wspominam peeling... Retsa Zdecydowane NIE (1) Byliśmy z mężem i znajomymi z małym dzieckiem w ostatni marcowy weekend.... Iwocha Velaves - porażka (1) Pierwsze wrażenie po wejściu do hotelu bardzo dobre. Z czasem wychodzi... Krzysiek pełen relaks (1) Byliśmy w Velaves kolejny raz,na pewno tam wrócimy. bardzo urozmaicona... Beata Motylińska Zdecydowane tak (1) Byłam w Velavesie na pobycie zdrowotnym. Pakiet przygotowany profesjonalnie z... Jagoda Ogólnie dobrze, ale przereklamowany.... (2) Dojazd-ciemnym wieczorem przyda się nawigacja...Zaparkować auto-jeszcze... kuba Byłam pierwszy i ostatni raz (1) Rezerwując pokój dla trzech osób dorosłych i dwójki dzieci zostaliśmy... loniaw Ciekawe miejsce (2) Według mnie całkiem przyjazne miejsce, szczególnie warto zwracać uwagę na... Jowita Dla lubiących gwar (1) Odradzam pobyt osobom ceniącym spokój-duży obiekt więc i dużo... ona Byłam, korzystałam, napewno wrócę :) (1) Hotel na b. dobry + Wypoczynek na poziomie, za nie do końca duże pieniądze.... Karolla Idealny wypoczynek we Władku (1) Velaves Spa&Resort, gdzie można delektowac się dobrą kuchnią, a wciągu... imprezowicz Wzorowy hotel do zorganizowania konferencji (1) Komfortowy hotel na poziomie, w którym byłem uczestnikiem spotkania... Karol przyjemne miejsce (1) Spędziliśmy z mężem bardzo miły czas w Velaves Spa. Zdecydowanie polecamy to... D