ladny hotel dla mas (1) Bylem 2 raz-standard niestety sie zmienil na gorsze(szczegoly ale... szymon Czysty hotel i niezwykła okolica (1) Byliśmy mile zaskoczeni zarówno czystością hotelu, jak i niezwykłą okolicą.... KS Wspaniały pobyt we władku (1) Spędziliśmy wspaniale czas podczas pobytu we Władysławowie, a to dzięki... NK
Nowoczesny i miły hotel z dobrą muzyką na żywo. Polecam (1) Nowoczesny hotel, który poza zakwaterowaniem oferuje mnóstwo... FankaSPA SylwKA - opinia (1) Hotel znajduje się w przyjemnej i spokojnej okolicy( oczywiście poza sezonem... SylwKA Najlepszy kompleks we Władku (1) Największy kompleks typu wellness we Władku i okolicach. Hotel oferuje... Tomasz Wpaniałe ogromne wrażenie. Polecam (1) Przebywałem w Velavesie 6 dni w maju tego roku i jestem bardzo zadowolony. Z... T Kasienka - opinia (1) Zakwaterowanie w porządku, wszędzie czysto, codziennie wymienione ręczniki i... Kasienka AK - opinia (1) Hotel Velaves SPA to jeden droższych ale lepszych hoteli w okolicy i... AK Pragniesz wypocząć ? - Velaves jest odpowiedzią na to pytanie (1) Bardzo ladny hotel z ladnym wejsciem. Pokoje porządne duże i bardzo czyste.... Karol wypoczywający - opinia (1) Velaves to luksusowy i bardzo ladny i hotel w srodku znajduący się... wypoczywający lipa (1) aspiracje na ekskluzywny przybytek a rzeczywistość brutalnie to weryfikuje.... Krzy$iek Velaves. Velaves we Władku ma najlepszy obiekt, w którym byłam w tym roku (1) Najlepsze Spa na wybrzeżu. Polecam wszystkim moje drogie Panie. Kamila konsultantka Avon Bardzo dobry obiekt. Polecamy wszytkim (1) W pokoju jest TV oraz dostęp do internetu wifi. Ładna łazienka. Pokój był... rodzinka Najlepsze miejsce do zorganizowania konferencji (1) Zgadzam się ze wszystkimi opiniami na tym forum. Wybraliśmy ten obiekt na... Firma konsultingowa VelaVes To miejsce, w k (1) VelaVes to Hotel w którym podczas zabiegó spa problemy które nas otaczają... Kasia Swietne SPA z Zabiegami (1) kapitalne miejsce na odpoczynek. Po prostu polecam. po 5 dniowym pobycie... Ania Swietny hotel połozony w pieknym miejscu, o tej porze nie ma tłumów (1) Witam i gorąco polecam wszystkim ten hotel, jest na prawdę pięknie położony,... zapracowany a mogło być tak miło ... (2) Zachęcony zakwalifikowaniem ośrodka jako oficjalne zakwaterowanie dla jednej... Z.K. Super Święta (1) W te Świeta, które były dosłownie parę dni temu wraz z rodziną (6 osób)... Aleksandra K.