Szkoda nerwów... (1) Brudno, śmierdzi w toaletach, obsługa niewykwalifikowana, niechętna do... rozgoryczona NIEBEZPIECZNIE UWAGA (1) Hotel odwiedziłałam po raz drugii z małym dzieckiem za pierwszym razem nie... Ewelina SUPER HOTEL (2) BARDZO POLECAM. BYŁAM Z ROCZNYM DZIECKIEM. CZYSTO, MIŁA I UŚMIECHNIĘTA... KASIA K.
polecam (1) Bardzo fajnie spędzony czas z dziećmi. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.... paula.wawa Velaves katastrofa (1) Obsługa zagubiona nieradząca sobie z błahymi problemami. Sprzątanie jak w... Miro Uwaga na Velaves!!! (1) Wróciłam właśnie z Velaves. Koszmar prześladował nas od 1 dnia, a byliśmy 10... Lidzia SUPER HOTEL (2) Naprawdę świetnie spędziliśmy czas. Od rana same atrakcje, nie można się... Karolina UWAGA (2) Uwaga na obsługę.Jak opuszczacie pokój HOTELU VELAVES wielokrotnie sprawdżcie... A Oszczędźcie sobie rozczarowań, nie jedźcie... (2) Byliśmy na Walentynki w Velaves. Płaciliśmy o 100 zł więcej za lepszy pokój.... Marek Naciągane te 4 gwiazdki (3) Velaves to duży, okazały hotel cierpiący na dolegliwości wynikające z... PS .... (2) Strona www zachęciła nas do skorzystania z pobytu weekendowego i...... od... olcia Sylwester 2009/2010 (1) Witam Wszystkich! W hotelu Velaves spędziłam Sylwester w tym roku. Powiem wam... Aizhan Kowalska velaves (1) wszystko by było ok gdyby nie fakt iż goście hotelowi na śniadanie pije wode... ja Polecam (1) Mimo wielu negatywnych opinii o tym hotelu, jakie przeczytałam przed podróżą,... Mała Gastronomia (1) bardzo smaczna kuchnia proste a zarazem wykwintne dania ..polecam szczerze... simpson