SUPER SALON !!!!!!!
Jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu opinii P.Gieni.Nie mogę uwierzyć, że w tym salonie cos takiego miało miejsce - dla mnie to albo z Panią cos nie tak albo pomyliła Pani adres i tyle.
Długo szukałam fryzjera w Gdańsku az w końcu trafiłam i to jest to!!!
Ludzie kochani jeśli szukacie kogoś kto zna się na tym co robi to juz nie szukajcie bo znaleźliście!
Panie są rewelacyjne....Jestem klientką P.Anety, która doprowadziła moje włosy do porządku wiele osób mówi mi teraz że mam piękne i zdrowe wlosy a zawasze miałam z nimi problem (były wypłowiałe i zniszczone).Wcześniej gdzie tylko poszłam do fryzjera to zawsze robiono mi to co chciałam bo wydawało mi się , że będzie ładnie - nikt nie potrafił mi doradzić i zrobić w końcu tak jak trzeba.
Pani Kasia tez jest super- fajnie obcięła włosy moje i mojej mamy.
Teraz tylko z niecierpliowścią czekam na koleja wizytę.
Naprawdę z czystym sercem polecam ten salon.
Długo szukałam fryzjera w Gdańsku az w końcu trafiłam i to jest to!!!
Ludzie kochani jeśli szukacie kogoś kto zna się na tym co robi to juz nie szukajcie bo znaleźliście!
Panie są rewelacyjne....Jestem klientką P.Anety, która doprowadziła moje włosy do porządku wiele osób mówi mi teraz że mam piękne i zdrowe wlosy a zawasze miałam z nimi problem (były wypłowiałe i zniszczone).Wcześniej gdzie tylko poszłam do fryzjera to zawsze robiono mi to co chciałam bo wydawało mi się , że będzie ładnie - nikt nie potrafił mi doradzić i zrobić w końcu tak jak trzeba.
Pani Kasia tez jest super- fajnie obcięła włosy moje i mojej mamy.
Teraz tylko z niecierpliowścią czekam na koleja wizytę.
Naprawdę z czystym sercem polecam ten salon.