Studio Fryzur KLIPS

Fryzjerzy

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 28A

Studio godne polecenia! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Studia i obsługi, w ręce Pani Anety trafiłem... Misiek :) Niestety odradzam (1) Wraz z przeprowadzką do nowego lokalu jakość usług znacznie się obniżyła ( w... k. salon godny polenenia! (1) Polecam salon i pania Anetę.Pełen profesjonalizm,miła obsługa,dobre... Martyna
Jestem i będę klientką KLIPSA (1) Od kiedy trafiłam do Klipsa moje życie zmieniło się diametralnie.....a to... Dorek Pomidorek Ewelina (1) Pierwszy raz korzystalam z usług w tym salonie, trafiłam tam zupełnie przez... Ewelina Polecam (1) W ręce Pani Anety trafiłam ponad rok temu kiedy potrzebowałam konkretnej... EM Rewelacja!!!!!!!!! (1) Bardzo zadowolona klientka z usług Studia i obsługi !!!Trafiłam z polecenia... magda najlepsza bardzo przyjazna P.Kasia.odkrycie! (1) Bardzo sie ciesze.ze z polecenia tam trafilam.nareszcie jestem spokojna o... kreler barbara TRAGEDIA (2) Fryzjerka okropnie niekompetentna, nie potrafi dobrać fryzury do kształtu... B z pełnym przekonaniem polecam Panią Kasię (1) Jestem klientką Pani Kasi od kilku lat i uczciwie mogę napisać, że dotychczas... Dorota Polecam!!! (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalne farby, świetni fryzjerzy. Ja zwłaszcza... Halina Klips - coraz gorsza jakość za coraz wyższą cenę ! (1) Przyszedł czas na zmianę salonu i szukanie nowych pomysłów. Ceny po... rozżalona Salon marzeń (1) Pełen profesjonalizm i cudowne podejście do klienta. Pan Kamil- odpowiedni... przyszła stała klientka super fryzjer (1) bardzo dobry salon, profesjonalna obsługa, mila atmosfera.Pani Anita pełen... Magdalena super (1) Od roku mieszkam na Przymorzu i do dnia dzisiejszego szukałam swojego... Ania Polecam (1) Jestem klientką Pani Kasi, od wielu lat. Zawsze wychodzę zadowolona!!!!!! W... Bożena C. Zachęcona opiniami przeczytanymi w internecie umówiłam się do P.Anety. (1) Niestety bardzo żałuje swojego wyboru. Pani Aneta to przemiła osoba,... Monika Polecam!! (1) Polecam salon Klips, chodziłem do Klipsa przy rynku, teraz chodzę przy SKM... Marcin Świetne usługi (1) Od dłuższego już czasu korzystam z usług Studia Fryzur Klips i zawsze... Dorota Polecam !!! (1) Fryzjerka kasia naj..... Lepsza w trójmieście doradzi , super obetnie ,... AURELIA