Studio Fryzur KLIPS

Fryzjerzy

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 28A

Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Monika profesjonalizm (1) Cześć, chciałbym bardzo polecić salon Klips, który znajduje się obok SKM... Kasia Odradzam! (2) Niestety zwiedziona dobrymi opiniami salonu udałam się na podcięcie końcówek-... Karolina
Zadowolona (1) Byłam dopiero 2x w salonie, korzystając z usług pani Kasi. Przyjęła mnie poza... Pielęgniarka Pani Iwona-pełen profesjonalizm (2) Jestem mamą 3,5-letniego chłopca, który nie znosił obcinania włosów. Pani... Mama zmiana fryzury (1) Jestem bardzo zadowolona, p. Aneta czyta w myślach, serdecznie dziękuję, na... stokrotka1_51 Szczerze polecam (1) Polecam ten salon fryzjerski, a szczególnie Panią Anetę Dolną, do której... Magda Były klient - opinia (3) Dla mnie podstawowym minusem tego salonu jest to iż nigdy nie wiadomo; -... Były klient Polecam! (1) Byłam u p. Anety już kilka razy i zawsze wychodzę zadowolona. Pani Aneta... Agata Genialnie :) (1) Jestem młodą osobą. Kiedyś zostałam bardzo skrzywdzona przez fryzjera i bałam... Magda Bardzo zadowolone (1) Znalazłam ten salon,a dokładnie p. Anetę poprzez portal trojmiasto i... Ala i Agata Pani Anecie dziękuję za kreatywność! (1) Już wstępne słowa Pani Anety sprawiły, że poczułam się bezpiecznie na fotelu.... Marzena B. Wirtuoz nożyczek - pani Iwonka (1) Od 4 lat zawsze zadowolony wychodzę od pani Iwonki, a jestem typem... Misiek dagmara - opinia (1) Pani Aneta super fryzjerka. Strzyże mnie od lat. Jest zawsze na czasie z... dagmara Podziekowania dla Pani Kasi (1) Chcialabym bardzo serdecznie podziekowac a jednocześnie polecić Pania Kasie... Wdzieczna klientka Ania Obsługa bombowa (1) Mam do p.Anetki pełne zaufanie wszyscy członkowie mojej rodziny nie... Zośka Zadowolony Klient!! (1) Od 7 lat mieszkam w Trójmieście.Przerabiałam kilkunastu fryzjerów i dopiero... Kasia super! (1) bardzo polecam salon KLIPS, świetni fryzjerzy,szczególnie pani Iwonka, nowa... Megg SUPER (1) Chodzę już od ponad roku do tego salonu . Jestem bardzo zadowolony z obsługi... Robert Dziękuje bardzo Pani Iwonce! (1) Dla mojej córki najważniejsze jest mieć dobrze ostrzyżone włosy. Pierwszy raz... Magdalena i córka Alicja