Studio Fryzur KLIPS

Fryzjerzy

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 28A

PANI IWONKA JEST FACHOWCEM! (1) Dziwi mnie negatywna opinia o pani Iwonce, od 8 lat jestem jej stałą klientką... klientka p.Iwony Niezadowolona (1) Byłam tam pierwszy i ostatni raz skuszona pozytywnymi opiniami. Najpierw... Teresa Kasia - opinia (1) polecam,jestem wieloletnia klientka Kasi,jestem zadowolona z uslug jakie mam... Kasia
Super (1) Korzystam z usług tego salonu od 2003. Opuszczam salon zawsze z uśmiechem i... AK Klips (2) Z usług "Klipsa" korzystam od ponad 10- ciu lat i ciągle u P.Anety . Czasem... klientka Polecam usługi (1) Wczoraj ponownie byłam w salonie Klips u Pani Iwonki - fryzjerki. Była to... Grażyna usługi fryzjerskie w salonie KLIPS (1) Do salonu trafiłam za Panią IWONKĄ - fryzjerką, która tam się przeniosła.... Małgorzata B. kasia - opinia (1) Z usług salonu skorzystałam po raz pierwszy ale z pewnością udam się tam... kasia SUPER SALON !!!!!!! (1) Jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu opinii P.Gieni.Nie mogę uwierzyć, że w... Asia Zadomowiona (1) Do pani Kasi z salonu KLIPS trafiłam 5 lat temu. I od tamtej pory zawsze mam... Jagoda Bezstresowo... zawsze wychodzę w 100% zadowolony (1) Polecam wizytę w tym salonie. Pani Kasia strzyże mnie już kilka lat. Zawsze... Krzysztof Zadowolony klient:) (1) Byłem w tym salonie pierwszy raz i zostałem bardzo miło przyjęty i... witek zadowolona (1) Pierwszy raz korzystałam z usług tego salonu. Pani Aneta zaproponowała mi... teraz ruda fajnie (1) jestem klientem Pani kasi od 23 lat i super strzyże jak klient nie miły to... piotr raven (1) Obsługa na 6 pani Kasia na 6 .Ogólnie polecam wizytę w Salonie Fryzjerskim KLIPS =) salon klips (2) Fatalna obsługa panie są bardzo niemiłe i robią problemy jak chce się... Gienia Polecam (1) Kupiłam w Grouponie kupon na masaż Roll Shaper. Bardzo polecam, co prawda nie... lipiec 2011 srednio (1) byłam raz w tym salonie i wcale nie jestem zadowolona. Strzygła mnie pani... mufik Czad na głowie!!!! :) (1) Jeśli potrzebujesz zostać dobrze i modnie ściętym odwieź ten salon, a... Seba Rewelacja:) (1) PANI GOSIU:)) BARDZO DZIEKUJE ZA SUPER FRYZURE!! JEST PANI NAJLEPSZA... Kasia