SUPER SUPER SUPERRR POLECAM GORĄCO i pozdrawiam PANIE z salonu LIVIA:)!!!

Witam wszystkie przyszłe panny młode!:) Jeśli szukacie pięknej sukienki na ten wyjątkowy dzień, a przy tym chciałybyście być miło, sympatycznie i fachowo obsłużone POLECAM salon Livia :)
Miałam okazję się o tym przekonać więc wiem, co mówię:) Ślub miałam w czerwcu a sukienkę wypożyczyłam właśnie w Livii. Była to pierwsza sukienka, którą przymierzyłam hehe odwiedziłam potem jeszcze kilka salonów jednak wróciłam po tą pierwszą, bo ukradła moje serce:) Dla zainteresowanych była to Petra, i jest w salonie obecnie do wypożyczenia w bardzo dobrym stanie bo w ogóle jej nie zniszczyłam :) Wracając do salonu- nie było żadnego problemu z uszyciem sukni w kolorze ecru DO WYPOZYCZENIA!( początkowo mierzyłam ją w bieli).
Panie w salonie PRZESYMPATYCZNE!! i bardzo poszły mi na rękę- miałam suknie wypożyczoną na dwa tygodnie jednak ze względu na chorobę nie mogłam zrobić sesji plenerowej, panie nie robiły żadnego problemu z oddaniem jej później, w sumie suknie miałam ponad 3 tyg!
Ciężko mi się było z nią pożegnać...bo była naprawdę piękna...wszyscy goście byli pod wrażeniem, nawet na sesji przechodnie zaczepiali mnie chwaląc suknię:)
Podsumowując ze szczerym sercem polecam salon LIVIA na 6+:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SUPER SUPER SUPERRR POLECAM GORĄCO i pozdrawiam PANIE z salonu LIVIA:)!!!

Przesłodzona Twoja wypowiedź.Nie trafia do mnie zupełnie,bo sporo w niej przesadnych,jakby naciąganych epitetów.

Wg mnie pisana na zamówienie i pod dyktando pracownic salonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0