Firma godna polecenia do wykoanania jakiejkolwiek instalacji antenowej, co potwierdziła moja sytuacja.
W domu jednorodzinnym miałem do wykonania instalację antenową na 8 pokoi (telewizja naziemna i satelitarna). Przed firmą Antena wziąłem "fachowca" z internetu, który zaproponował mi cały sprzęt, siedział tydzień i nie zrobił - stwierdził, że coś nie działa i on nie wie dlaczego i sobie pojechał (wcześniej skasował za sprzęt oczywiście).
Wkurzony na maksa, pojechałem do sklepu po poradę, doradzili kilka pomysłów na miejscu ale stwiedzili, że trzeba to przemierzyć na miejscu.

Termin dotrzymany, (spóźnili się 30 minut, ale uprzednio zadzwonili i poinformowali - więc rozgrzeszenia udzielam). Zachowali sie uczciwie, bo wprost powiedzieli, że sprzęt zaproponowany przez poprzednika nie jest idealnie dobrany, ale że może być. Wymienili antenę bo okazało się, że cudowna siatka już nie działa dobrze. Zamontowali jakieś cośtam (filtry), mierniki bajeranckie i znaleźli rozwiązanie problemu (jak tłumaczyli jakiś kanał analogowy był za mocny i coś tam nachodziło)

Ceny normalne, a porównując do fachowości to wręcz super
Szczerze polecam porządną firmę a nie fachowców za 5zł
Pozdrawiam