Nina - opinia (1) Super, dziękuję bardzo i polecam innym. Nina Arogancki sprzedawca, omijajcie szerokim łukiem więcej info patley03006@tlen.pl (2) Podpisałam umowę w/w punkcie.Zakupiłam wszytskie potrzebne rzecy.sprzedawca... gość Polecam (1) Fachowa obsługa, krótko zwięźle i na temat. Antena działa bardzo dobrze,... Klient
Rozwiązali problem (1) Miałem problem z dekoderem nc+, wcześniej odwiedziłem kilka punktów i... Andrzej Prach solidnie i profesjonalnie (2) Właściciel sklepu ANTENA oraz Pracownicy służą fachową pomocą oraz doradztwem... Marcin z Gdyni Naziemna Telewizja Cyfrowa dobór anteny (1) Panowie ze sklepu znakomicie pomogli mi dobrać antenę do naziemnej telewizji... Grzegorz CYFRA+ Super! (1) Od zawsze wszystko załatwiam w Antenie w sprawach związanych z Cyfrą+. W... Maciejos KLENT - opinia (2) Obsługa fatalna,serwis fatalny.Panowie nie znający oferty Cyfry +,nie... KLENT SUPER Wykonanie instalacji antenowej (1) Firma godna polecenia do wykoanania jakiejkolwiek instalacji antenowej, co... Kowalczyk Instalacja DVB-T (1) Miałem przyjemność odwiedzić sklep Antena, podczas mojej wizyty zostałem na... Marzena Król