SVAZZ

Szkoły językowe

Gdańsk, Macieja Kamieńskiego 5

Piotr - ocena (1) Najlepsza szkoła szwedzkiego. Super zespół, dogodne godziny super metody... Piotr Tomasz - ocena (1) Szkoła językowa SVAZZ to najlepszy wybór aby nauczyć się języka szwedzkiego.... Tomasz BS - ocena (1) good teaching, highly recommended BS
Agnieszka - ocena (1) Chodziłam na zajęcia Agnieszki organizowane w domu kultury w Gdańsku. Bardzo... Agnieszka Magdalena - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa z kursami szwedzkiego online :) Wspaniałe lektorki,... Magdalena Kinga - ocena (1) Polecam szkołę językową Svazz Kinga Hamlet - ocena (1) Lekcje dostosowane pod poziom i potrzeby ucznia, miła i swobodna atmosfera,... Hamlet Marcel - ocena (1) Nauka z Agnieszką w szkole Svazz to sama przyjemność. Każda lekcja jest... Marcel Asia - ocena (1) Agnieszka jest super nauczycielką, nigdy nikt tak super nie tłumaczył mi od... Asia Karol - ocena (1) Lekcje i proces nauki jest naprawdę mega - dostosowane indywidualnie do grupy... Karol Natalia S. - ocena (1) Świetna szkoła językowa do nauki szwedzkiego, przystępne ceny i przygotowane... Natalia S. Justyna M - ocena (1) Szkoła godna polecenia! Ciekawe tematy zajęć, elastyczny grafik i koleżeńska... Justyna M Ania J. - ocena (1) W szkole uczyłam się przez rok. W trakcie kursu uczyliśmy się nie tylko... Ania J. Kamila - ocena (1) Mega miła atmosfera na zajęciach dopasowane tępo do nauki każdego kursanta ️ Kamila