ŚW.JAN

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy wiecie coś na temat możliwości śłubowania w św.Janie? Bardzo podoba nam się ten Kościół, ale szczerze mówiąc nie wiem , czy udzielaja tam ślubów normalnie, czy może tylko w szczególnych wypadkach?Dziękuję za odpowiedź!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ŚW.JAN

moja kolezanka miala tam slub, musisz sie dowiedziec u proboszcza - o ile tam jest proboszcz. Mysle, ze X. Bock z Mariackiego bedzie wiedzial co i jak, moze on tam zarzadza, zreszta on wlasnie tym moim znajomym msze slubna odprawial.

moja kolezanka miala tam slub, musisz sie dowiedziec u proboszcza - o ile tam jest proboszcz. Mysle, ze X. Bock z Mariackiego bedzie wiedzial co i jak, moze on tam zarzadza, zreszta on wlasnie tym moim znajomym msze slubna odprawial.

Hej, ja mialam w zeszlym roku slub w w. Janie, kosciol rewelacja, a ksiadz Niedałtowski, który jest rektorem tego kościoła (nie ma tam parafii) jest wyjątkowy (mój mąż jest agnostykiem i naprawdę zostaliśmy bardzo w porządku potraktowani). Polecam, było to wielkie przeżycie dla nas, nie mówiąc o tym, że goście w większości 1. raz widzieli tak niesamowity kościół. Mogę Ci wysłać zdjęcie z kościoła.

To są dane ze strony internetowej http://www.sw-jan.vn.pl/
ks. dr Krzysztof Niedałtowski
Rektor Kościoła św. Jana
Duszpasterz Środowisk Twórczych

tel. +48 (58) 301 42 55
e-mail: kn@sw-jan.vn.pl

adres: Kościół św. Jana
Gdańsk, ul. Świętojańska 50

Mam nadzieję, że aktualne.
pozdrawiam
kasia

podpisuję sie pod opinią ,ze to niesamowity kościół...jesli bede brać ślub....to własnie tam

Bardzo będe wdzięczna za zdjecia na maila z profilu:) Dziękuję!

do julci:
obiecuje wyslac jutro, bo teram mam jakies problemy
pozdr

julcia,
wyslalam zdjecia, doszly?