ŚWIETNY FOTOGRAF!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
cześć Dziewczyny,

Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a teraz pragne polecic fotografa, który mi robił zdjęcia - bo warto. Facet jest Mistrzem przez duże M!!! brałm ślub 7 maja, i w ten wlasnie dzień było troche słońca, deszczu, pochmurne, szare niebo, temp 10 st C, cholernie wiało i nawet grad padał. Mimo tego moje zdjęcia wyglądają jakby było super słońce i +20.
ma profesjonalny sprzęt cyfrowy. zdjęcia wyszły przepięknie. ostro - dziweczyny uwaga bo widac każdą piegę. hi hi
On nie ma studia, tylko robi zdjęcia w plenerze. moje były na Kamiennej Górze - wśród kwiatów i zieleni - i bardzo mnie to ucieszyło, że nie musze pozowac na sztucznym misiu przy tapecie z kominkiem w tle.
I ma jedna najważniejsza zaletę: ODDAJE NEGATYWY (w moim przypadku płyte ze zdjęciami) CZEGO NIE ROBIA "TRADYCYJNI" FOTOGRAFOWIE. czyli możesz wywołać zdjęcia, kiedy chcesz i jak chcesz i u kogo chcesz.

polecam tak gorąco jak kwiaciarnię.

Podaję numer 501 755 203 Hubert Podlaski.

pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja juz jestem na nowej - starej drodze zycia. I dobrze jest.

pa

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ŚWIETNY FOTOGRAF!!!

zapomniał napisać, że filmy tez robi, widziałm pokazowy - fajny; ale ja nie brałam, bo szwagier krecił.

pa

działę wzięłaś czy dostajesz prowizję :))))) paranoja

kretyn z ciebie panie foto!!!! nie wziela dzialy ani prowizji tylko jest zadowolona z wlasnych zdjec slubnych i jeszcze pewnie z tego ze nie byles jej fotografem!!!!!!!

szkoda ze ten kto wymyslil filtr antyspamowy nie wymyslil filtra antydebilnego!! przydalby sie na forum

a skąd wiesz? jesteście siostrami?

nie nie jestesmy, ale moja kobieca intuicja mi to podpowiada!!!

masz jeszcze jakies inteligentne pytania??

Tu Hubert - prowizję faktycznie dałem, ale zdjęcia i tak robię najładniejsze :)

....a swistak siedzi i zawija je w sreberka.....grunt to bufonada i zarozumiałosc....

Kochani "róbta co chceta", pomyslalam, ze moze przydac się ten numer tel zainteresowanym.
A tak między nami to mam nadzieję, ze dostanę rabat na chrzciny - dlatego tak czynnie uczestnicze w reklamie. hi hi

pozdrawiam

i bardzo dobrze - po to jest to forum!!!
trzymam kciuki za te chrzciny:))))

Faktycznie paranoja, tu na forum nie może paść słowo fotograf bo za chwile pełno nie zalogowanych znaków zapytania podnosi raban. No cóż ja tez zapytałam o pewnego fotografa, a posadzono mnie że sama nim jestem i robie darmową reklamę. Podejrzewam że na forum siedzą tylko Ci pseudo fotografowie którzy ze względu na małe umiejętności mają mało pracy ni nie mogą znieść że innym powodzi sie lepiej. Dlatego ja będę polecać swojego fotografa bo robi zdjęcia z pasją, widać że to jego powołanie, jestem zachwycona jego pracami zresztą nie tylko ja, inni go także docenili, on raczej nie ma czasu siedzieć na forum i szukać sensacji chociaż pewnie za chwile znów mnie posądza ze robie reklamę ;-)

coś w tym jest, siedzą i śledzą... ;)

Dokładnie, a Chłopaki robią wysmienite fotki. Najgorzej, kiedy pamiątka taka jak zdjęcia ze ślubu wygladą jak "kupa szajsu" i nie oglada sie ich z przyjemnościa, tylko za karę i wstyd pokazywac znajomym (bo rodzina to jeszcze jakos przełknie, że tesciowa wyglada na 80 kg, choc ma tylko 60. hi hi).
poza tym polecany przez mnie fotograf ............
(którego imienia boje sie tu po raz drugi wymienić - nie wspominając juz o numerze telefonu - bo jeszcze któs się oburzy ze robię reklame i jemu i znanej firmie od telefonii komórkowej (która nawiasem mówiąc ma ponoc najnizsze stawki na rynku!))
............. udostepnia albumy pokazowe dla swoich potencjalnych klientów, wiec zamawiając jego zdjęcia doskonale wiedziałam w co się pakuję.

Niesmiało dodam, ze fotografią zajmuje sie tez Jego Żona, al eto juz inna historia.

Ana2000 dostałaś mojego maila z prośbą o przykładowe foto, ceny itp?

Kochani numer jest taki, że nie wiem jak te fotki wstawic. Napiszcie jak, to wstawię.

A nie mogla bys czegos na maila przesłac?

to pochwal się jakimiś fotkami jak takie wyśmienite, a jak komuś sie spodobaja to na pewno spyta o numer telefonu....

anna2000 proszę o przysłanie mi oferty cenowej i pare fotek na e-maila , bo cały czas szukam jakiegoś fotografa który ma fajne pomysły!

zdjęcia sa dość duże rozmiarem (chyba 2,67 Mb) i przesłanie ich internetem będzie dość trudne.
ale ten fotograf ma swoje pokazowe albumy, które udostępnia do ogladania.
pomysły tez ma fajne - słowem wie facet co robi.
nie chcę dokładnie pisac, bo znów sie na mnie rzuca. hi hi

numer tel jest na samej górze forum
a chwalić sie nie będę
bo nawet nie wiem jak fotki wstawić hi hi
Blondi jestem....

czyli wyglada na kolejną reklamową sciemę.... dziwne ze same reklamowe posty masz na weselniku. Pojawiasz się znikąd i zaczynasz reklamować nie dając zadnych konkretów... Przestań Trolowac i Bic piane.

wiesz ja bym sie dziewczynie nie dziwiła, ja nie rozsyłałabym zdjęc nie wadomo komu....

Dzięki za zrozumienie Czerwcowa.

nie będę komentować (...)

Edyto - chrzciny - gratulacje ! cieszę się, że jesteś zadowolona ze zdjeć ślubnych. Pamiętam, żeczywiście pogoda była licha tego dnia lecz zdjęcia udało nam sie zrobic również dzięki Waszej odwadze :) za niespodziwaną reklamę na forum oczywiście zdjęcia waszego maleństwa zrobię gratis (podaj tylko termin imprezy) pozostałym zainteresowanym filmami czy zdjęciami (lub niedowiarkom czy szydercom) polecam tylko moja stronkę

www. hp.video-foto-studio.pl

gdyz nie mam w zwyczaju komentować w/w wypowiedzi.
pozdrawiam Hubert.

ps.
proszę nie podszywać się pode mnie
... prowizji nigdy nie ma - są gratisy :)

Mmmmm wyborne fotki :)))) Swietnych fotek nie widzieliscie....

A co to za profesjonalny aparat cyfrowy, który robi też na negatywach.
Czasami reklama przybiera różne dziwne formy.

hm...zadowolona klientka sama to tak określiła.... co do realiów sprzętu to tylko nikkon d70 :)

Mi niestety stronka fotografa sie nie otwiera, nie mam do niej dostepu:-(

A ja z kolei bardzo, ale to bardzo polecam www.grupa-a-propos.com !!!

Naprawdę, profesjonalizm, elastyczność, kultura osobista to cechy, które są chyba czymś takim naturalnym od urodzenia dla tych ludzi.

Nie wspomnę oczywiście o zdjęciach, bo dla mnie ociupinkę interesującego się fotografią są genialne...

Polecam zajrzyjcie na stronkę a jak kto chce to mogę podesłać moje zdjęcia z 06.08.2005 to się przekona :)

Przekonacie się jak ktoś może zrobić extra zdjęcia a jednocześnie wcale tej osoby na uroczystości nie zobaczycie....to dopiero sztuka....bo nerwik duży, a kiedy ci ktoś ciągle skacze z obiektywem przed oczami jeszcze większy...

Pozdrawiam

jacelq@wp.pl

tia chyba sami sobie te opinie piszecie.... tak barwnie i kwieciście.

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)