SZAFA NA WYMIAR

chciałabym zamówić szafę do pokoju córki, musi być na wymiar, bo zależy mi na tym, żeby była do sufitu, a po drugie podłoga jest lekko krzywa (stare budownictwo)..
czy możecie mi kogoś SPRAWDZONEGO polecić, kto ma przystępne ceny ?
szer ok. 230, wys. 260, gł 60-65
3 drzwi suwanych, w tym jedne z lustrem- ile może kosztować taka ? mniej więcej ? wnętrze- półki i jeden drążek na wieszaki, może jeden kosz...
będę wdzięczna za podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZAFA NA WYMIAR

Witam wykonam Pani taką szafę za ok.2500zł starannie i porządnie Pozdrawiam http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/szafy-ogl4543014.html

czasami warto wydać 200zł wiecej i miec cos porzadnego w domu napewno znajdzie sie ktos kto zrobi za 2000zł ale czy to bedzie warte tych pieniedzy??? pozdrawiam

Tak czasami warto wydać więcej ale nie oznacza to lepszego wykonania. Niestety niektórzy "tak zwani" stolarze czytaj monterzy mebli kasują jak za zboże i chcą się dorobić na cudzej naiwności. Oszuści

jestem zainteresowana kosztem wykonania szafy z 2 drzwi przesuwnymi z płyty laminowanej w wymiarze na szerokość 220 cm, wysokość 250 cm, głębokość 58-60 cm. ?????????

cena też zależy od tego co ma być w środku

dokładnie jak jest sam drążek to wyjdzie nie drogo ja staram się żeby były np. 3 szuflady półki, drążek i pawlacz........
jak ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt 505 669 355 pozdrawiam

a tak prawdę mówiąc... czy to jest aż takie skomplikowane, żeby taką zabudowę zrobić samemu ?
czy ktoś robił już coś takiego sam... ? pytam z ciekawości, bo wiadomo, że sama nie wykonam :)

samemu można oczywiście wszystko zrobić ale na pewno trzeba posiadać odpowiednie narzędzia itp. to nie jest takie proste jak się wydaje pozdrawiam

Inne tematy z forum

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...