SZCZERZE NIE POLECAM
Szkoła o niby wysokim poziomie, tak naprawdę mało którzy nauczyciele są w stanie zainteresować lekcją i w dobry sposób wytłumaczyć dany temat. W dodatku są bardzo subiektywni, ocenianie nawet na sprawdzianach jest według tego który nauczyciel kogo lubi ( w szczególności pani K.(chemia) i I.(j.polski). Prosty przykład: zdarzyło się że napisałam prace pisemną (domową) 2óm moim koleżanką. i moja praca i ich prace były jeśli chodzi o treść takie same, lecz zapis był inny, ale i tak bardzo podobny. One dostały 3+ a ja 1. Szkoła bardzo zniechęca do nauki i dołuje. Starani ucznia nie są w żaden sposób doceniane. Pani K. jest niedowartościowana (bo nie wybrano jej na dyrektora szkoły) i swoją klasę męczy karząc jej organizować prawie każdą szkolną imprezę. Wymusza to nawet płaczem jest taka sprytna. Pani I. nudzi tak ze nie można usiedzieć na lekcji i nie jest w stanie słuchać się tego co mówi, jest to tak mało ciekawe. O paniach od biologi nie wspomnę. Poziom matematyki niski. Nauczyciele ogólnie złośliwi, niedowartościowani - gnoja uczniów i zniechęcają bardzo mocno. Szczerze nie polecam tej szkoły !!