Wybór ośrodka Pana Jacka uważam za trafny. Wykłady prowadzone są przez Pana Tomka w sposób bardzo ciekawy, zaś obowiązek zaliczenia teorii przed przystąpieniem do jazdy to mądra i słuszna decyzja.

Część praktyczną kursu miałem przyjemność odbyć pod czujnym okiem przesympatycznej osoby, jaką jest Pani Alicja. Fakt, iż trafiłem pod skrzydła Pani Ali uważam za moje ogromne szczęście, gdyż to właśnie dzięki jej pełnemu zaangażowaniu oraz rzetelnemu podejściu do szkolenia, zostałem znakomicie przygotowany do samodzielnego kierowania pojazdem, co w konsekwencji zaowocowało zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem i to bez najmniejszego problemu. Już od pierwszego spotkania wyczuwa się pełen profesjonalizm oraz przyjazne nastawienie. Podczas jazdy Pani Ala zwraca uwagę na każdy szczegół, udziela wielu praktycznych i niezwykle pomocnych rad, dzięki czemu jazda staje się bezpieczna i przyjemna.

Przyznam, że z niecierpliwością wyczekiwałem kolejnych spotkań, na które szedłem z uśmiechem na twarzy. Niewątpliwie, czas spędzony w towarzystwie Pani Alicji, będę wspominał bardzo miło. Pani Ala jest zdecydowanie mocnym atutem tej szkoły. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w szkoleniu.