OSK ARTOM wybrałam przypadkowo i zdecydowanie nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z tej szkoły jazdy. Po pierwsze Pani Asia w ośrodku jest zawsze pomocna, uśmiechnięta, potrafi konkretnie odpowiedzieć na każde pytanie, a dzwoniąc do niej i umawiając się na kolejne jazdy, aż chce się śmiać do telefonu. Teoria była przeprowadzona sprawnie i ciekawie, po zajęciach nie czułam się znudzona lub zmęczona pomimo tego, że trwały one za każdym razem po 4,5 godziny. Następnie jeśli chodzi o praktykę trafiłam na wspaniałego instruktora Pana Radka Kosmalę, jazdy z nim były bardzo dobrze zorganizowane, z dużą dawką wiedzy oraz humoru. Lekcje są prowadzone całkowicie bezstresowo, a kończąc zawsze czułam, że czegoś nowego się nauczyłam i odniosłam kolejny sukces podczas manewrów, samej jazdy czy obsługi samochodu. Dzięki Panu Radkowi uwielbiam jeździć samochodem i żałuję tylko, że jazdy z nim nie mogły trwać dłużej- 30h zdecydowanie wystarczyło, abym bardzo dobrze radziła sobie na drodze. Do OSK ARTOM zapraszam wszystkich, którzy lubią łaczyć zabawę z zaangażowaniem podczas nauki. Natomiast Panu Radkowi jestem niesamowicie wdzięczna za niezapomnianie spędzony czas podczas jazd. Dziękuję!