SZOK!!!
Dziś zamówiłam tam kebaba. To co tam zastałam to po prostu przechodzi wszelkie oczekiwania. Razem ze znajomymi zamówilismy cztery kebaby i frytki. Frytki dostaliśmy pierwsze. W lokalu nie było innych klientów, później ludzi zaczęło przybywać. Na kebab czekaliśmy 15 minut, ludzie którzy dopiero co przyszli dostawali jedzenie dużo szybciej. W końcu mój chłopak zapytał Pani sprzedającej "ile jeszcze będziemy musieli czekać na swoje kebaby?". Na co Pani odpowiedziała "Jakie kebaby? Zamówiliscie tylko frytki." BEZCZELNOŚĆ!!! Byliśmy przez 10 minut jedynymi klientami, a Pani zapłaciliśmy 64 zł!!!Kebaby zostały policzone na paragonie, gdyby nie on zapewne nie dostaliśmy ich, ponieważ Pani była bardzo chamska i zaczęła się z nami kłócić ze ma dobra pamięć i lepiej wie co zamawialismy. Trochę to trawalo zanim znaleźliśmy gdzieś w śmieciach nasz paragon, Pani gdy go zobaczyła zrobiła się czerwona jak burak i powiedziała z łaską, że zrobi nam kebaba. Podsumowując kebaby dostaliśmy po prawie 40 minutach!!! W dodatku brak widelców, pytanie o nie mija się z celem usłyszeliśmy że "kebaba je się ustami a nie widelcami, a przy ladzie jest info że nie dają widelców". Nigdy tam już nie pójdziemy.