Kebab u Turka

Kebaby

Gdynia, skwer Tadeusza Kościuszki 18

jj - opinia (1) Najlepszy. Od lat kebabowe nr 1 w 3mieście jj Lucyna - opinia (1) Bardzo miła, szybka obsługa. Danie smaczne. Lucyna Maja - opinia (1) Od lat tak samo pyszny. Miła i szybka obsluga.naprawde warto pojechać z... Maja
Prem - opinia (1) Jest okay polecam jeden z lepszych kebabów :) Prem Dostawa (1) Nie polecam, przy zamówieniu z dowozem do punktu oddalonego zaledwie 2 ulice... Kamil Tragedia (1) Kebab mierny, dostawa do domu trwała 3.5 godziny Maja To jest najlepszy kebs (1) Najlepszy w mieście. Dużo mięsa, ciekawa surówka, dobre sosy. Nie znajdziecie... Stenq Masakra... (1) Zawitałem ze znajonym piątkowego wieczora. Jak można takie coś jako kebab... Krystian odradzam!!!! (1) Kiedys to byl najlepszy kebab w gdyni. Dzisiaj bylam tam po dluzszej przerwie... apija jakość jedzenia i obslugi (1) Witam. Odradzam. Odbierając kebab pokazuje pani ze jest tylko polowy... cinek Zawiedziony, już nie pierwszy raz! (1) Kiedyś tam był kebab jeden z lepszych jaki jadłem, a teraz to jakaś tragedia.... K Ale wczoraj odwalali manianę (1) Kebsy jakieś z pod stołu wydawali, bez paragonów. przygotowali tak szybko,... Hose 7 listopada 2015 (zawiodłem się :( a bardzo lubiłem ten lokal (1) OK. 5 lat temu, moja narzeczona, a obecnie żona zaprowadziła mnie do lokalu... Kamil Nie polecam (1) Byłam kilka razy zawsze trafiam na zimnego kebeba poprosiłam o papryczki do... Gdynianka Nie polecam (2) Kebab mały, skóra z kurczaka zamiast mięsa, widelców nie mają, palcami trzeba... zniesmaczony SZOK!!! (1) Dziś zamówiłam tam kebaba. To co tam zastałam to po prostu przechodzi... Natalia Romek - opinia (2) Jadałem wiele kebabów w wielu miejscach w całej Polsce. Ten bije wszystkie na... Romek Dobry kebab, chamska obsługa, brak widelców (1) Taka historyjka: Zamówiłem kebaba, kolega frytki. Spytałem o widelca, pani... oburzony Najlepszy kebab w Trójmieście!!! (1) Jak wyżej. Próbowałem już wielu kebabów nie tylko w Trójmieście, ale KEBAB U... Dawid