SZUKAM AUTA

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
HEJ,wiecie może gdzie można wypożyczyć samochód do ślubu?Interesują mnie okolice Rumii,Redy,Wejherowa.Jak to wygląda cenowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM AUTA

Ja tez jeszcze nie mam auta i jakos nie spieszy mi sie z poszukiwaniami. Przegladalam kiedys Anonse i widzialam, ze tam rowniez oferuja przejazdy slubne. To jest chyba w dziale handel i uslugi, a jak stamtad nic nie zalatwicie, to tak sobie myslalam, zeby pojsc do jakiegos salonu i zapytac sie czy wypozyczaja samochody. W sumie to napewno wypozyczaja tylko nie wiem za ile??? No i pewnie zeby dostac jakąs super bryke to trzeba sie wczesniej zapisac. Ale to jeszcze zdazy sie zalatwic :)

no tak ale mój Marcin chce jechać mercedesem(i to jakimś nowym),a z tym w naszych okolicach jest większy problem

To w takim razie przejrzyj Anonse. Czasami mozna sie natknac na bardzo eleganckie autka...

JUZ PRZEGLĄDAŁAM NIC TAM NIE MA

kiedyś w Sopocie znalazłam wypożyczalnię samochodów i wśród nich był czarny mercedes (nie zanm się na modelach, więc Wam nie powiem), jak dla mnie mógł by być - koszt wyporzyczenia nie był duży :) jak gdzieś znajdę namiary na tą wypożyczalnię, to się odezwę :) pozdrowionka

dzięki jak pamiętasz to podaj mi cenę

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)