SZUKAM BETY!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Beta pisalas, ze masz slub 25 czerwca o 15.00. Tak sie sklada ze my mamy tego samego dnia o 13.30. Moze wiec wykombinowalybysmy cos wspolnie z dekoracja? Bedzie wiecej rak do pracy, ewentalnie podzielimy sie kosztami zwiazanymi z dekoracja?Co Ty na to?
Wika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM BETY!

Kobietki, a gdzie macie slub? Ja mam tego samego dnia, pewnie w zupelnie innym miejscu, ale nie zaszkodzi sie zorientowac :o)

Beta, zwana tez Bella:) ma slub w kosciele Sw. Mikolaja, ja z reszta tez;)Dtatego jej szukam...Ale juz maila znalazlam. A Ty gdzie masz slub>

ja mam w Gdyni, kosciol na Oksywiu. Ale to raczej nie jest popularne miejsce na sluby, wiec bardzo bym sie zdziwila, gdybym znalazla kogos z tego miejsca :-)
Jak przygotowania? wszystko Do przodu? na jakim jestes etapie?

No hej już ci odpowiedziałam na meila :) Zapomnialam tylko link do fotografa ( jeśli nie masz jeszce nikogo)którego ci polecalam wpisać.
http://www.avmedia.livenet.pl/
http://www.avmedia.livenet.pl/przyklady.htm

My wczoraj dopiero dogralismy termin, w sumie caly czas jest zapis olowkiem u ojcow jeszcze. Robimy tylko przyjecie weselne i jestesmy na etapie szukania przytulnej, klimatycznej restauracyjny z przystepnymi cenami:)Dobrze, ze jest ten weselnik, bo mozna sie tutaj dowiedziec wielu interesujacych rzeczy. A Ty na jakim etapie jestes?
Wika

No cóż mamy sale zaklepaną- Hotel Orle. Po za tym fotografa. To wszystko narazie.Szukamy teraz dj-a. Resztę to od stycznia będziemy. Za sukienką też chyba w styczniu będę się rozgladać już na poważnie.

a my mamy restauracje (Roza Wiatrow) + fotografow + DJa. Sukienke juz prawie tez - szyje sie :-) Reszta pewnie zajmiemy sie od stycznia.

elajza napisał(a):

> a my mamy restauracje (Roza Wiatrow) + fotografow + DJa.
> Sukienke juz prawie tez - szyje sie :-) Reszta pewnie zajmiemy
> sie od stycznia.
Witam. My też mamy ślub 25.06 ale w kościele św. Andrzeja Boboli. A na którą godzinę macie? Pozdrawiam

co do godziny - to jeszcze nie ustalone, chcemy 16. Prawde mowiac, to proboszcz nawet nie zapisal nas na termin, bo nie mial kalendarza - takze pewnie dopiero w styczniu to zrobimy, chociaz kazal nam wrocic w marcu :-) . A jak tam Wasze przygotowania?

My mamy ślub na 17.15 w kościele o którym pisałam wyżej. Wesele mamy w Kasynie Wojskowym na Oksywiu. Mamy też zarezerwowany termin u fotografa, u orkiestry. O resztę będziemy martwić się po Nowym Roku. Pozdrawiamy

a wiesz, ze my tez zastanawialismy sie nad weselem w Kasynie? Jednak padlo na RW :o)
Pozdrawiam i Powodzenia