SZUKAM DOBREGO DJ NA WESELE - 09.10.2010

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam!

Pozdrawiam serdecznie forumowiczów i składam małą prośbę na wasze ręce...

A mianowicie czy ktoś z Was zna lub słyszał o jakimś fajnym DJ-u ?
Jeśli tak, to bardzo proszę o jakieś namiary :)

Jednocześnie zapraszam do wpisywania ofert od samych DJ-ów którzy byliby dostępni na 9 październik 2010r.

Pozdrówka :)

Mail: pabello.rulez@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM DOBREGO DJ NA WESELE - 09.10.2010

500-67-66-66 DJ NA WESELE

Witam Dj z doswiadczeniem z pomaranczy oraz innych klubów oraz konferansjer oferuja własny sprzet, miła i niezapomnianą zabawę za niską cenę już od 600zł zapraszamy!

tel. 662-240-107

Witam

Ja z czystym sumieniem polecam DJ. Lech Radziun z Pruszcza Gdańskiego -603585754 - to jego numer tel. Grał u nas na śłubie 25.06.2010 Jest rewelacyjny, dopasował się do gości, zbierał iich do zabawy , a konkursy poprowadził fenomenalnie :):):) Znajomi wspominają wesele z uśmiechem na twarzy. Tylko jak chcesz to musisz szybko rezerwować u niego terminy bo z tego co wiem to zawalony kalendarz :)

Ale powodzenia życzę - może akurat będzie miał wolne :)

Pozdrawiam

a ja polecam Piotra - jest świetny, nawet teściowa była pod wrażeniem, choć nie chciała dj'a :
http://www.djmandaryn.pl/

WITAM !
TERMIN MAM WOLNY DJ DAREX
Szczegóły na telefon 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm
Pozdrawiam

termin mam wolny 601354505

witam ma wolny termin 601638557
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5125363_dj_prezenter_muzyczny.html

Jak zawsze Dj Limahl...tylko nie wiem czy będzie miał wolne, bo z tego co wiem terminarz ma napięty. Ale spróbowaC warto, oj warto :))

Zapraszam do współpracy, obecnie gram w środy i niedziele w Karwi na plaży, kontakt pod adresem: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5974550_dj_zibi_wesela_uroczystosci_okazjonalne.html
Miłego dnia

Witam, pozwolę sobie na małą autoreklamę, a właściwie na zaproszenie do zapoznania się z moją ofertą. Być może okaże się w Waszym pojęciu fajna ;) Oferuję usługę 2w1, czyli połączenie obsługi muzyki mechanicznej z występami wokalnymi na żywo. To drugie jest szczególnie ważne, ponieważ pozwala przełamać barierę między dj'em a gośćmi weselnymi, a poza tym wprowadza bardziej nastrojową i osobistą atmosferę. Ale dość słów - zapraszam do zapoznania się z moim demo i krótką przekrojową kompilacją na http://www.djnika.muzzo.pl
W razie zainteresowania proszę o kontakt tel. pod numerem 512-555-204.
Z muzycznymi pozdrowieniami,
djNiKA ;)

Witam !

DJ z zespołu 1plus2 poleca się, termin wolny, cena do negocjacji, ponadto przygrywam na żywo na klawiszu wszystkie sto lat i inne przyśpiewki jak trzeba. Zapraszam tel. 606 634 610

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...