SZUKAM DOBREGO FOTOGRAFA!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Szukam fotografa, ktory wykonałby nam zdjęcia w plenerze i w kościele.Ślub mamy 26.08.06.Prosze odpisywać na email
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM DOBREGO FOTOGRAFA!!!!!

Dariusz Dyr. Bardzo dobry fotograf jestem w 100% zadowolona ze zdjęć.

Czy możesz podesłać mi kilka fotek i zdradzić mi jak kształtują się ceny za reportaż i plener? Serdecznie pozdrawiam, Kama

Jak pan Dyr to około 3000
Jak inni to mniej więcej około 1000-1500
My wybraliśmy innych Pan Dyr był poza naszym pułapem cenowym a nasze fotki wcale nie wyglądały gorzej.

Witaj....piękne zdjęcia robią w studiu fotograficznym "Pan fotograf" (chyba dobrze pamiętam nazwę) w Oliwie vis a vis pętli tramwajowej. W sierpniu, koleżanka brała ślub.....mają tak cudne fotki, że mnie zatkało. Zdjęcia były zrobione w studiu, w Parku Oliwskim i w Katedrze. Polecam i pozdrawiam.

A przed chwila niejaka G.U.N.I.A napisala

"Kapeli nie znam żadnej, ale jeśli chodzi o fotografa, polecam Studio "Pan fotograf" w Oliwie vis a vis pętli tramwajowej. Robią przepiękne zdjęcia wszędzie. W kościele, w Parku Oliwskim a nawet w wybranym przez siebie miejscu. POLECAM"

To sie usmialammmm :)))))) Reklama pelna gemba :))))

Madzik mogę Ci z czystym sumieniem polecić Panią fotogaf Krystynę Andruszkiewicz. Tydzień temu odebrałam zdjęcia ze dwojego ślubu, kyóry odbył się w Boże Narodzenie.
Pani Krystyna to zapalony fotograf. Ze zdjęć jestem zadowolona w 100%. Koszt nie jest duży. Jeśli będziesz zainteresowana to podeślę przykładowe fotki.

Pozdrawiam :)

Cześć. A czy dostaliście jakiś album od p. Krystyny? Bo wiem, że na płytce daje ok. 250 zdjęć.
POzdrawiam

co do studia visa vi w Oliwie o ktorym mowa wyzej, to fakt zdjecia maja ladne, ale jak mi przyslali oferte cenowa to z krzesla omalo nie spadlam.

ja proszę o kilka fotek- jestem na etapie poszukiwań fotografa i kamerzysty. Pozdrawiam i z góry dziękuję, Kama

a na jaki termin szukasz fotografa? moze moge pomoc:-)

Moze bede mogla / mogl sie zareklamwoac :D

Drogi strazniku forum! A po co powstal watek - poszukuje fotografa? Po to, aby osobie, ktora szuka - pomoc i polecic kogos i to nie piszac o danej osobie w watku, ale prywatnie na maila. I gdzie tu reklama na forum?
Prosze zastanow sie na drugi raz, zanim zaczniesz uzywac kilkunastu wykrzyknikow - one sa potrzebne tam, gdzie rzeczywiscie ktos w watku pisze cos o kims i jest to reklama niepozadana - z tym sie zgadzam!;-)

Darek Dyr i nikt inny!!!!
Nie ma lepszego w Polsce!

buhahahaha dawno sie tak nie usmiałam...najlepszy w polsce hahahah

kamizu - podaj jakiś kontakt ( maila )...

nina, jeśli możesz to ja tez bym poprosiła o te zdjęcia. Wciąż nie mam fotografa, ślub już całkiem niedługo, a powiem szczerze, że wcale nie mamy czasu się rozejrzeć. Jeśli wiesz coś o kosztach to też bym prosiła. Dzieki wielkie

Ja tez prosze o fotki wykonate przez p. Krystynę

ja moge Ci z czystym sumieniem polecic Piotra Poloczanskiego, ktory zrobil bardzo oryginalny i gustowny 'reportaz' ze slubu kolezanki (pozdrawiam moja kochana Mloda Pare :-* trzymajcie kciuki, moze niedlugo ja...... :D) przyklad prac do znalezienia tutaj: http://www.lifetrip.rox.pl/

Oj, oj, szczerze mowiac, kiepski ten fotograf tzn jego zdjecia...