SZUKAM ZAPROSZEŃ i POWIADOMIEŃ ŚLUBNYCH GDAŃSK

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej.

Szukam zaproszen ślubynch, zależy mi na czasie tj chciałabym je zamowić w styczniu i odebrac z jakis tydzień pozniej :)
Wiece może ile takie jedno zaproszenie/ powiadomienie powinno kosztować, by nie przepłacić lub znacie może jakieś fajne stronki gdzie można wybrać fason.

Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZUKAM ZAPROSZEŃ i POWIADOMIEŃ ŚLUBNYCH GDAŃSK

Napisałam na prv
Pozdr.

zapraszam :) przeróżne formaty i kolory, projekty gratis aż do bólu :)
acha i wszystko można zobaczyć na żywo

image

image

image

image

Na allegro masz mnóstwo ślicznych zaproszeń w kategorii ŚLUB. Naprawdę możesz wybrać coś fajnego dla siebie :) Poza tym bardzo konkurencyjne ceny!

:) fajnie dziewczyny- dzieki

a moze ktoras z was zna ze tak powiem namacalny sklep na terenie gdanska? no bo wiecie co innego fotki a co innego osobiscie- a do tego dochodzi jeszcze czas,ktorego nie mam zbyt wiele

Wiem, że we Wrzeszczu naprzeciw Galerii Bałtyckiej są 2 sklepy obok siebie z akcesoriami ślubnymi, różnymi gadżetami, i tam są też zaproszenia zapewne ale nie wiem czy ładne. Spróbuj podejść i zobaczyć :)

ja mieszkam w miarę blisko dzielnicy Gdańsk Osowa, jak coś to zapraszam :)

Zapraszam na http://www.fotomaxsklep.xx.pl lub http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl
Oczywiście posiadamy działalność gospodarczą. Istnieje możliwość wykonania zaproszeń i zawiadomień na indywidualne zamówienie.Wysyłamy zdjęcie proponowanego wzoru, po zatwierdzeniu przystępujemy do realizacji. Ceny rozpoczynają się od 1,20zł. Termin realizacji około tygodnia. Na życzenie możemy wystawić aukcje na allegro. Zapraszam do kontaktu fotomaxxx@interia.eu gg.5557434 lub kom 602-633-837
Pozdrawiam

Jeśli chcesz spać spokojnie to ja polecam Dori (wpisala się w tym wątku) - robi super zaproszenia - na swoim koncie ma już niejedną zadowoloną Forumkę - jednym słowem 100% pewności że wszystko będzie ok

Inne tematy z forum

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...