SZYCIE SUKNI

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Zdecydowałam sie na uszycie mojej sukni i zobaczymy co z tego bedzie.Nawet niedrogo od 1000 zl.poprostu znalazlam ja w necie i sie zakochałam!A wy jak sobie z tym radzicie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SZYCIE SUKNI

ogolna wizja sukni jest:)kilka miejsc w ktorych chce spytac o wycene tez jest.ale slub we wrzesniu wiec zaczne sie na dobre rozgladac w polowie maja.narazie walcze ze soba zeby nieco zmniejszyc swoje rozmiary:P

Do sylwiatko: a zdradzisz gdzie szyjesz suknie? plissss

ja tez bym chciala wiedziec gdzie szyjecie;))))

hej dziewczyny, czekamy na informacje

ja też wyszukałam w necie moją sukienkę a szyć będę w salonie Elja we Wrzeszczu (C.H. SUKCES)
tanio szyją

Elja dosyć droga w porównaniu z prywatnymi krawcowymi.

a ja szyję u Pani Marioli w Orłowie. Po wizytach u kilku innych krawcowych zdecydowałam się na nią. Ona jedna wysłuchała czego chcę i podpowiedziała co można dodać, ulepszyć i jak wogóle uszyć suknię na mnie. Od razu wiedziała że biel to absolutnie nie dla mnie. Po obejrzeniu zdjęcia sukienki zmierzyła mnie swoim fachowym okiem i od razu powiedziała ze to sukienka na moja figurę :) Potem dała mi do przymierzenia różne sukienki a na koniec o kroju takim jak chcę szyć - i wiecie co faktycznie w takich było mi najładniej. Mogę sobie dowolnie wybrac materiał, koronkę, koraliki, świecidełka itp (w innym salonie nie mieli nawet elastycznej koronki). Za uszycie sukienki - na własność - płacę 1500 zł. U Pani Marioli można też wypożyczyć sukienki za około 600-800zł nawet na 2 tyg z opcją czyszczenia po weselu a przed plenerem.

A ja szyję sobie w Chantilli w Gdańsku , można też sobie pofantazjować , byłam już na pierwszej przymiarce i jestem bardzo zadowolona. Koszt mojej sukienki na własność to 1500 zł plus welon w prezencie ]:

Pani Krysia we Wrzeszczu, na ul. Danusi. Szycie 700zl z jej materialami. Polecona i sprawdzona wiec wiaze z jej doswiadczeniem duze nadzieje.
pozdrawiam

ja szyje w zakładzie w Brzeznie na ul.Zelwerowicza w weselniku znajdziecie ich stronke.