Są jeszcze prawdziwi mechanicy !
Przywiozłem auto do warsztatu z rozebraną głowicą (poprzedni mechanik rozebrał głowicę jak się później okazało bez potrzeby a jego diagnozy i wróżby okazywały się być błędne) - Panowie z warsztatu "RenoArt" podjęli się złożenia i uruchomienia auta po poprzednim mechaniku.
Efekt - auto chodzi bez zarzutów, cena za usługę (tak fachową) bardzo przystępna.
Kontakt z mechanikami bardzo dobry, panowie bardzo uczciwi i kompetentni.
Przed przystąpieniem do naprawy otrzymałem pełen kosztorys/wycenę usługi.
Od początku do końca byłem informowany o kosztach...nic nie było zrobione bez mojej wiedzy i o wszystkim byłem informowany.
Jestem Panom bardzo wdzięczny za uruchomienie auta i będę polecał warsztat wszystkim znajomym.
Po przygodzie z poprzednim mechanikiem moje zaufanie do innych mechaników spadło do zera. Panom z "RenoArtu" udało się nie tylko uruchomić samochód, tym samym zadowolić klienta ale także pomogli odbudować stracone zaufanie.
Efekt - auto chodzi bez zarzutów, cena za usługę (tak fachową) bardzo przystępna.
Kontakt z mechanikami bardzo dobry, panowie bardzo uczciwi i kompetentni.
Przed przystąpieniem do naprawy otrzymałem pełen kosztorys/wycenę usługi.
Od początku do końca byłem informowany o kosztach...nic nie było zrobione bez mojej wiedzy i o wszystkim byłem informowany.
Jestem Panom bardzo wdzięczny za uruchomienie auta i będę polecał warsztat wszystkim znajomym.
Po przygodzie z poprzednim mechanikiem moje zaufanie do innych mechaników spadło do zera. Panom z "RenoArtu" udało się nie tylko uruchomić samochód, tym samym zadowolić klienta ale także pomogli odbudować stracone zaufanie.