Sabai Jai

Salony masażu

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 9/1

Iza - opinia (1) To jest to czego szukałam od dawna. Nie jakieś tam mizianie tylko prawdziwy... Iza Od tej pory stały klient - opinia (1) Kiedyś weekendy spędzałem dyskotekowo. Na urodziny otrzymałem zaproszenie do... Od tej pory stały klient Mistrzostwo (1) W życiu nie przeżyłam czegoś tak fantastycznego. Dostaliśmy z mężem prezent i... Małgorzata Majewska
Polecamy (1) Uwielbiamy to miejsce. Masażystki są przemiłe i (to najważniejsze) wykonują... Ilona Coś się zmieniło (1) Kiedyś panie z recepcji były pomocne i fachowe. Teraz dziewczyny nic nie... Ola Doskonały relaks (1) Wszystko na poziomie. Na 6. Gratulacje dla właściciela. Stworzył doskonały... Wojciech wzorowa obsługa - świetne podejście do klienta (1) Dziękuję za wzorową obsługę i za jakość masażu na najwyższym poziomie. Na... klient Nie polecam! (1) Nie przepadam, za mocniejszymi masażami, dlatego wybrałam relaksacyjny... Dominika Super! (1) Mam problemy z kręgosłupem i tyko masaż tajski tak naprawdę i pomaga.... Justyna Polecam i to bardzo (1) Jestem stałym klientem od lat. Najlepsze takie miejsce w Trójmieście. Adam masaż w Sabai Jai to zdecydowanie masaż leczniczy (1) Pierwszy raz z masażu skorzystałam, ponieważ dostałam voucher od koleżanki na... Ewa Bardzo miło i profesjonalnie (1) Byłem dzisiaj pierwszy raz na masażu klasycznym, po którym naprawdę czuję się... Marcin Najlepsze masaże w trójmieście (1) Bardzo mi się podobało, świetna jakość usług. Po masażu czułem się świetnie i... Pawel