Co ma piernik do wiatraka (2) Nazwa obca, a jedzenie polskie. Nic nie trzyma się kupy. Jakość potraw nie... Ewa polecam (1) Bardzo dobra restauracja, miła obsługa, jedzenie na duży +, wystrój ok, ceny... rmf :) (1) Dorsz oraz ziemniak po meksykańsku z wołowiną i najlepsze - maliny zabajone... Michał
znakomita polska kuchnia (1) Nie gotuję w domu i codziennie stołuję się na zewnątrz. Odkąd odkryłem... Artur Lubisz zielonkawe mięso ? Zapraszamy ! (2) Witam, byłem w ostatni czwartek w tej "restauracji". Chciałem z... Marek Super klimat (1) Kameralna, bardzo przyjazna restauracyjka. Wystrój super. Obsługa miła.... Edyta Krzysztof - opinia (1) wprawdzie nie dawno odkryłem Safari lecz wiem ze zostanę u nich:) świetne i... Krzysztof juz od dawna na tak (1) juz od dawna jestem stalym bywalcem ,cenie sobie ich urozmaicona kuchnie oraz... jar To jest TO! (1) Widać, że właścicielka dba o lokal, bo w środku człowiek czuje się jak w domu... Agata W. BOSKO!! (1) Gorąco polecam tym mniej i bardziej głodnym :) W żadnej restauracji nie... Monika zmieńcie kelnerko barmankę a będzie dobrze (1) lokal bardzo przyjemny, ale moją i znajomych ocenę zaniża strasznie nie... Danuta R. Pysznie (1) Kameralna restauracja z afrykanskim wnetrzem. Wpadlam tam ze znajomymi bo... Sopocianka afrykańskie klimaty:) (1) trafiłam przez przypadek w to miejsce,ale nie żałuję!!!bardzo kameralnie,... Aga Super (1) Bardzo smaczne jedzenie. Kameralnie i przyjemnie POLECAM daria