SAFE IDEA

Agencje detektywistyczne Doradztwo prawne

Gdynia, pl. Górnośląski 21/3

Marcin - ocena (1) Ludzie od ciężkich tematów gospodarczych mój adwokat mi ich polecił i to była... Marcin Sebastian Wronski - ocena (1) Dziękuję za pomoc po oszustwie i przepotężny raport , uczciwa kancelaria... Sebastian Wronski Sandra - ocena (1) Do kancelarii trafiłam z ciężkim przypadkiem gdzie już w wielu miejscach... Sandra
Aleksandra - ocena (1) Do kancelarii trafiliśmy z polecenia i uczciwie mogę stwierdzić iż możemy ich... Aleksandra Tomasz - ocena (1) Dziękuję i polecam to chyba jedyne właściwe słowa na to co robią Ci ludzie.... Tomasz Bartosz Nowak - ocena (1) Uprzejmie dziękuję za udzielone wsparcie oraz przekazany raport, polecam... Bartosz Nowak Łukasz Krogulec - ocena (1) Bardzo na polecenie, indywidualnie podeszli do sprawy i zanim podpisaliśmy... Łukasz Krogulec Adam Mencfelt - ocena (1) Polecam uczciwa kancelaria Adam Mencfelt Angela - ocena (1) Bardzo dziękuję za wsparcie świetni fachowcy ogarnęli wszystko mimo naprawdę... Angela Ewelina - ocena (1) 2. Bardzo bardzo polecam każdemu kto ma trudne sprawy profesjonalisci Ewelina Aga - ocena (1) 1. Dziękuję za pomoc , świetni fachowcy od trudnych tematów Aga kaska - ocena (1) Profesjonalni, empatyczni i bez kłamstw dziękuję za raport i przedewszystkim... kaska Barbara - ocena (1) Polecam z całego serca , wiecie dlaczego. Pozdrawiam Barbara . - ocena (1) Wszystko profesjonalnie i zgodnie z prośbą , świetni ludzie polecam . Pola - ocena (1) Polecam w trudnych sprawach l, trafiliśmy z polecenia i wszystko zostało... Pola Klient - ocena (1) Polecam do ciężki przypadków oszustw , świetni fachowcy pozdrawiam Klient Łukasz - ocena (1) Czysty profesjonalizm, a przede wszystkim uczciwość. Indywidualne podejście... Łukasz Daniel - ocena (1) Polecam serdecznie wszystko wykonane należycie a adwokat był w szoku co do... Daniel Krzysztof S. - ocena (1) Bardzo dziękuję za rzetelne wywiązanie się z ustalonych założeń. Dzięki... Krzysztof S. Jacek - ocena (1) bardzo polecamy w sprawach trudnych Jacek