Re: Sala Ollimp Pruszcz Gdański
My z narzeczonym bylismy ogladac ta sale pare tyg temu,jest piekna,tak jak wczesniej bylo wspomniane na zywo jeszcze lepiej wyglada,bylismy wieczorem i poprostu bajka,chcemy wyprawic tem wesele w czerwcu-lipcu 2014 na 120 osob,mysle ze jak dla mnie jest tam wystarczajaco miejsca,wlasciciele bardzo sympatyczni i elastyczni,po nowym roku mamy sie spotkac i omowic szczegoly co do menu i dekoracji.juz sie nie moge doczekac bo wlasciciele maja bardzo ciekawe pomysly.
Fakt ze 3 pokoje to troche malo ale zawsze cos a poza tym nie uwazam aby bylo daleko do hotelu,bylismy 2 tyg temu na weselu i wiezli nas autokarem do hotelu tu jest moze 2 km i wole miec pod miastem niz w miescie przy glownej ulicy,my jak bylismy to parking byl juz wykonczony i kuchnia w czesci wyposazona wiec raczej nie mam sie co martwic,
Zazenowana z ta platnoscia to roznie jest,wiem od znajomych ze tez placicli wczesniej, to zalezy od lokalu ale juz czesto sie z tym spotkalam ze trzeba placic przed weselem nawet 2-3 tyg takie zasady.
2
0