Sala SZROT w Gościcinie - Nowe Opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem, że ten wątek już się pojawiał, jednak chciałabym poznac jakieś świeższe informacje. Jakie macie zdanie na temat tej sali, poleciłybyście czy może odradziły... - zastanawiamy się nad nią, a nigdy tam nie byliśmy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala SZROT w Gościcinie - Nowe Opinie

odradzam byłam tam na weselu jako gość i tragedia jedzenie na stole rzucone a nie ładnie podane ciasta stare. Zastawa pobijana, lody podają jednym w pucharkach inni dostają w bulionówkach do barszczu nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja miałam wesele tam 2 lata temu (w kwietniu minie) i szczerz e Ci polecam, współpraca bardzo fajna, wszystko co chcieliśmy to mieliśmy, nastawić się musisz że nie jest to sala jak hotelu 5 gwiazdkowym i nie będzie tam taka obsługa i detale. Nasi goście wszyscy byli zadowoleni, jedzenia była bardzo dużo i było bardzo dobre, ciasta domowe pyszne, zeszły jak nigdy na weselach, ogólnie same superlatywy :) ja z czystym sercem Ci polecam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

2 lata tem owsze teraz jest inna obsługa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

obecnie jest porazka nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podtrzymuję temat, sala dość nowoczesna jak na prywatny lokal, piękny taras i ogród, ale bardzo zastanawia mnie jedzenie, jakoś obsługi. Kto jeszcze tam był ?

Wczoraj podjechaliśmy tam podpisac umowę /mam nadzieję, że dokonaliśmy właściwego wyboru/, wpadliśmy na parę, która również bierze pod uwagę ten lokal.
Nawet bawili się tam stosunkowo niedawno jako goście, zarówno na dolnej sali, jak i na górnej. Bardzo sobie chwalili, musi byc dobrze skoro sami chcą wyprawic tam swoje wesele.
Mówili, że jedzenie jest bardzo dobre i dużo, każdy się najada, nikt nie bije się o kawałek mięsa. Wiadomo, nie jest to restauracja hotelu 5 gwiazdkowego, tym samym jedzonko jest podane "po domowemu".
Moja koleżanka również bawiła się na jednej z sal i bardzo sobie chwali.
Podsumowując: jedzonko - jakośc i ilośc, odpowiednia, obsługa - ogarnięta, wie co i kiedy ma robic!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wygląda sprawa z pojemnością sal? Interesuje mnie zarówno sala górna jak i dolna. Będziemy niedługo jechać na zwiady bo opinie zwykle są zachęcające.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dolna myślę że tak na 120 osób max. Górna mniej z tego co wiem. Rozważaliśmy to miejsce, ale zrezygnowaliśmy słysząc niepochlebne opinie o jedzeniu - stare i odgrzewane (chociaż dużo go za tą cenę) i wyszczerbionej oraz nie do końca czystej zastawie (szklanki). Chociaż sama właścicielka bardzo miła (jeden z plusów), to mankamenty nie pozwalają podjąć innej decyzji. A i są kafelki zamiast parkietu, jeśli to dla kogoś ważne.

Słyszałam też że piszą sobie pozytywne opinie na forach, ale nie wiem czy to na 100% prawda więc radzę Ci tylko być czujną.

Co do ceny to mają najlepszą wśród konkurencji, jednak jeśli ma to być najpiękniejszy dzień w życiu to wolę dopłacić niż martwić się jakością, wynikającą z negatywnych opinii, których trochę jednak na temat Szrota jest.

A, no i jeszcze umiejscowienie pokoju dla pary młodej jest takie sobie... zaraz przy wejściu. Tak trochę mało ustronne. Ludzie będą palić papierosy praktycznie pod drzwiami sypialnianymi.

No i ta nazwa... niezbyt zachęcająca. Rozumiem że nazwisko, ale wiele osób się dziwiło, kiedy opowiadałam o tej sali jeszcze biorąc ją pod uwagę, szrot to przecież złomowiec i każdy o tym wie... no ale jak tam sobie chcą ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogólnie rzecz biorąc ile ludzi - tyle opinii i tak już jest.
Ale jeżeli ktoś wybiera miejsce na swoje wesele pod kątem tego czy na podłodze są kafle i w którym miejscu jest pokój na PM i czy nazwa jest niewiadomo jaka - to ciut dziwne.
W miejscach, w których ja byłam, generalnie są kafle na podłodze i o ile są dobrej jakości w niczym to nie przeszkadza, mało ważne jest dla mnie umiejscowienie pokoju PM - uchylam tam okno, pokój zamykam i nic mnie nie obchodzi, nie rozumiem w czym problem. Poza tym w miejscu wyznaczonym na palarnie również są okna, które można otworzyc i zamknąc drzwi.
Cena w tym przypadku, jest kusząca, nie powiem - tym bardziej jeżeli sami płacimy za wesele ale można wyszperac tańsze oferty.
Nazwy nie będę komentowac - nazwa jak nazwa, jeśli nazywałoby się Dworkiem Cioci Jadzi, to co to zmienia...

Rozmawiałam z kilkoma osobami, które tam były, nawet podpytywałam się naszej orkiestry czy znają to miejsce - byli zadowoleni, że będą tam grac na naszym weselu. Mówią, że to dobry wybór, smaczne jedzenie, ciasta. I jeszcze się nie spotkali ażeby ktoś narzekał tam na jedzenie - więc niewiem skąd wypowiedź o odgrzewanym i starym...

Słuchaj, mam prawo do własnej opinii, więc z łaski swojej nie atakuj mnie za moje zdanie. Kwestie pokoju PM, czy nazwy to kwestie na które zwróciłam uwagę, co nie znaczy że RAŻĄCO mnie powaliły na niekorzyść. Po prostu rzuciły mi się w oczy jako niezbyt fajne. Gdyby tylko chodziło o nazwę i PM to myślę że człowiek nie dostrzegałby tych delikatnych nazwijmy to tak "uchybień", bo cały obiekt wydawałby się atrakcyjny w swojej krasie. Ale w momencie gdy jest więcej zastrzeżeń dostrzega się też te małe. Co do kafli, nie napisałam że mi to przeszkadza, ale czytam fora nie od dziś i wiem, że dla wielu PM jest to ważne, więc nie patrz tylko przez pryzmat siebie.

A informacje o jedzeniu mam od zaufanych osób, a nie od "piątej wody po kisielu" więc to nie moja wina, że takie opinie na ten temat wydały te osoby. Twoi znajomi mówią że dobre jedzenie i ja to szanuje. Dla jednego dobre dla drugiego średnio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlascicielka na pozór mila. Napij się z nią to dostaniesz 'rabat' niby bo ci naobiecuje a potem do liczy , a gości tak ścisanie ze się zamieszcza tylko nie ma gdzie tańczyć, gorna ok 70, dolna 100 inaczej tlok ,a jedzenie tragedia chyba ze da po 5 porcji mięsa na osobę i razem sobie zlozysz to będzie wygladalo jak kotlet w domu

Prawda prawda

nagrywałem w górnej sali wesele, było OK, smacznie i dużo , sprawna obsługa, jedynie ten kolor sali - nawet sufit pomarańczowy, może to już się zmieniło, nie wiem ale to rzecz gustu ...

Pozdrawiam Grzegorz

a ja nie polecam sama patrzę na podłogę czy są kafle czy parkiet. Ważna też dla mnie jest zastawa która tam jest kiczowata. Ważna jest też obsługa która nie wywarła na mnie tam najlepszego wrażenia puszyste panie które rzucały jedzenie na stół nawet nie potrafiły podać tego z gracją. Pomijam fakt że rzeczy były podane jak na wsi. Jednym słowem jeśli ktoś ma jakie kol wiek wymagania dotyczące estetyki to niech nie bierze tej sali. Jeśli chodzi o to czy jedzenie smaczne moim zdaniem czuć było że nie wszystko było pierwszej świeżości. A co do ilości to przyznaje jest bardzo dużo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja odradzam te noclegi. Posciel jakaś podejrzana. Moje przescieradło dziurawe i powycierane- Ohyda! Dobrze , że miałam swoje ręczniki bo mogłam przykryć nimi poduszke. Nie odwazyłabym sie położyc na nia głowę. :( Właściciele pewnie myślą, że goście weselni sa tak pijani, że nie widzą tego niechlujstwa. O łazience nie wspomnę- strach wejść pod prysznic bo w narożnikach grzyb. Niektórzy goście wyjechali przed północa żeby nie korzystac z noclegu. To tyle ode mnie. Pozdrawiam

No to nie zazdroszczę gości skoro przyjechali się wyspać a nie bawić na weselu

"Pomijam fakt że rzeczy były podane jak na wsi" Gościcino to wieś więc czego się spodziewasz, sztywnych kelnerów z trójmiejskich hoteli ?? Zastanów się co wypisujesz.

odradzam szczeze

Szczerze nie polecam

Nie polecam tej sali! Jedzenie jest niesmaczne, bardzo tradycyjne, wręcz śmieszne... Obsługa jest przeciążona obowiązkami i pracą, z racji małej liczby pracowników podczas imprez. Szefowa obiecuje przed weselem cuda na kiju, których zazwyczaj nie dotrzymuje. Jeśli chodzi o noclegi- prześcieradła i poszewki brudne, prane raz na ruski rok. Jeśli chodzi o czystość na sali i w obejściu- pozostawia bardzo wiele do życzenia. Co za tym idzie, balabym się ryzykować i zjeść tam cokolwiek, ponieważ sama kuchnia i brud w jakim się znajduje przyprawia o mdłości. Brudna woda do zmywania (zaraz na wejściu do kuchni, nawet tego nie ukrywają) i stare ścierki, którymi wycierane są sztućce to szybka droga do choroby.

Masz. Racje ogólny burdę syf a jedzenie 3 sort tak ogólny szrot

Byłam nie dawno na weselu na górnej sali. Serio nie polecam organizować tam wesela. Zastawa po przejściach, obrusy z dziurami (chyba po papierosach) przykryte bieżnikami, tort 3 piętrowy (który był za pewne w cenie) przy liczbę gości ok 80-90 osób poszedł praktycznie w całości po oficjalnym rozdaniu. Mięsa miały dziwną panierkę (jakby wrzucone na nierozgrzany tłuszcz), kawa niedobra (fuj, a jestem kawoszem), sałatki wątpliwej jakości. Naprawdę nie widzę żadnego plus w organizacji tam wesela!!!

Odradzam .muchy po całej sali jedzenie zm dużo do życzenia

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...