Re: Sala SZROT w Gościcinie - Nowe Opinie
Ogólnie rzecz biorąc ile ludzi - tyle opinii i tak już jest.
Ale jeżeli ktoś wybiera miejsce na swoje wesele pod kątem tego czy na podłodze są kafle i w którym miejscu jest pokój na PM i czy nazwa jest niewiadomo jaka - to ciut dziwne.
W miejscach, w których ja byłam, generalnie są kafle na podłodze i o ile są dobrej jakości w niczym to nie przeszkadza, mało ważne jest dla mnie umiejscowienie pokoju PM - uchylam tam okno, pokój zamykam i nic mnie nie obchodzi, nie rozumiem w czym problem. Poza tym w miejscu wyznaczonym na palarnie również są okna, które można otworzyc i zamknąc drzwi.
Cena w tym przypadku, jest kusząca, nie powiem - tym bardziej jeżeli sami płacimy za wesele ale można wyszperac tańsze oferty.
Nazwy nie będę komentowac - nazwa jak nazwa, jeśli nazywałoby się Dworkiem Cioci Jadzi, to co to zmienia...
Rozmawiałam z kilkoma osobami, które tam były, nawet podpytywałam się naszej orkiestry czy znają to miejsce - byli zadowoleni, że będą tam grac na naszym weselu. Mówią, że to dobry wybór, smaczne jedzenie, ciasta. I jeszcze się nie spotkali ażeby ktoś narzekał tam na jedzenie - więc niewiem skąd wypowiedź o odgrzewanym i starym...
2
0