Robert - ocena (2) Bardzo złe zachowanie animatorów. Dzieci zostały wyrzucone z toru... Robert Klientka - ocena (1) Kontakt przy organizacji znakomity. W dniu urodzin dzieci witane przez... Klientka Anis - ocena (1) Stanowczo nie polecam tego placu zabaw! Tragedia, tłum, hałas i nikt nad... Anis
Ola - ocena (1) Najlepsze urodzinki! Panie animatorki zawsze kompetentne i zaangażowane.... Ola Ola - ocena (2) Bardzo słabo! Niestety panie, które pracują w tym miejscu ignorują dzieci ,... Ola Katarzyna - opinia (1) Super miejsce dla dużych i małych. Jak dla mnie najbezpieczniejszy plac... Katarzyna Iga - opinia (1) Wczoraj robilismy tam już drugi raz urodziny dziecku i jestem bardzo... Iga Agu - opinia (1) bardzo dużo zabawy dla małych i dużych Agu Super miejsce (1) Najlepszy plac zabaw w Trójmieście, miejsce do którego zawsze wracamy. Polecam Ewelina Sala zabaw - jedna z lepszych, niestety... (2) niestety lokalizacja jest fatalna. Galeria Metropolia wymusza na klientach... Kasia Co za bzdura (1) Co ty opowiadasz za głupoty, godzina parkowania jest za darmo, nastepna ok 2... Mama Urodziny (1) Witam Urodziny które miała tam moja córka wypadły bardzo słabo. Miały być... ja Urodznki w Honolulu (2) Plac zabaw naprawdę rewelacyjny i nowy. Każde dziecko znajdzie coś dla... rodzic Nieprzytomna obsługa (1) Warunki imprezki w honolulu uzgodniłam 2 miesiące wcześniej, zaliczkę... matka