Sala bankietowa Orfeusz - Kłosowo - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś może wie coś o tej sali? miał tam wesele lub był jako gość? :) będę wdzięczna za każdą informację ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala bankietowa Orfeusz - Kłosowo - proszę o opinie

Tak mialam wesele w sali bobo i bylo bardzo fajnie,ladnie i zadbanie.
Dwa lata temu placilam za sale jakies 7tys. Ale jezeli masz wiecej jak 100osob to wybierz ta dużą sale bo na malej troche bylo ciesno gosciom.

Ja mam tam wesele w maju, wtedy będę mogła coś więcej powiedzieć, póki co mam nadzieję, że wszystko będzie ok:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W kwietniu 2012 byłam na weselu jako gość/świadkowa na tej sali i moim zdaniem sala godna polecenia, w tym czasie była świeżo po remoncie, więc prezentowała się okazale. Gości było ok 150 osób i wszyscy spokojnie się zmieścili. Dobre zaplecze organizacyjne, współpraca z właścicielem i panem zarządzającym salą też bez zarzutu. Jedynym minusem była niewielka ilość miejsc noclegowych, ale poza tym naprawdę polecam:)

miałam okazje być tam kilka razy jako gość...

wszystko super, ładnie, smacznie,

polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej! Byłam na tej sali jako gość i niedługo będę jako Panna Młoda :)

Sala - jest miejscem, w którym możemy wprowadzić swoje porządki - dekoracje, kucharkę, zespół czy inne atrakcje na jakie mamy ochotę. Mi się podoba wystrój - jest elegancki i daje duże możliwości do dekoracji. Wentylacja ok - nie jest tak, że w ciepły dzień lata ugotujemy się.

Moja kuzynka u której na weselu byłam miała tamtejszą kucharkę - menu nie było wymyślne ale to był wybór mojej kuzyni by ludzie dużo i smacznie zjedli... i powiem Wam że tak było :) Obsługa niewidzialna, wszystko pojawiało się i znikało bezbłędnie... byłam zachwycona i dlatego wracam tam z własnym weselem.

Okolice - duży parking, miejsce do robienia zdjęć ślubnych (taki uroczy mostek) i atrakcje dla dzieci, które nudzą się na weselu... dla mnie to akurat ważne bo sporo maluchów będzie..

Właściciele sali bardzo mili i można się dogadać...
ja się już nie mogę doczekać :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moi znajomi kiedyś też wspominali o tej sali w Kłosowie.
Niedługo i mnie czeka ślub, więc przyznam, że stres z wyborem sali coraz większy...
A opis brzmi całkiem zachęcająco.

Masz może jakiś kontakt do nich? Chciałbym osobiście obejrzeć "z czym to się je"

Z góry dzięki :)

Wystarczy wpisać w google nazwę... oni mają dwie strony jedną chyba bardziej aktualną: klosowo.com

Ja zadzwoniłam na telefony tam podane, umówiłam się na spotkanie i obejrzenie sali - mimo, że widziałam ją podczas imprezy na której tam byłam, lepiej było zobaczyć bez dekoracji...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też miałem okazję wyprawiać tam weselę i muszę przyznać, że jeśli miałbym je powtarzać to też zrobiłbym w Orfeuszu. Wszystko profesjonalnie i ze spokojem, możliwość aranżacji prawie wszystkiego, obsługa bardzo miła i wspomnienia jak najlepsze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem kilka razy na dużej sali - polecam. Jeśli byś chciała zobaczyć zdjęcia napisz do mnie na maila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sb odbyło się na sali Orfeusz wesele mojej córki.
Wszystko odbyło się tak, jak zostało zaplanowane.
Sala duża i elegancka. Pięknie prezentuje się na zdjęciach.
Szefowa kuchni -p. Sabina, to przesympatyczna osoba a wraz ze swoją ekipą przygotowała przepyszne jedzenie. Wszystkim gościom smakowało. Było smacznie i dużo. Kelnerki i kelnerzy stanęli na wysokości zadania. Pani Ania podbiła serca gości :)
Pan Edek był niezastąpiony. W kilka sekund spełniał wszystkie nasze zachcianki. Współpraca z właścicielem i dyrektorem sali - bardzo dobra.
Wszyscy chętnie pomagali nam przed weselem, podczas wesela i po weselu.
Bardzo dziękujemy za cudowne przyjęcie!!!
Gorąco polecamy wszystkim parom!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czy mogłabym prosić o nr telefonu do Pani Sabiny, do kucharki z Kłosowa?

Byłem w Październiku na weselu przyjaciół, coś wspaniałego, jedzenie od miejscowej kucharki PRZEPYS
znE duży wybór ciasta tez bardzo smaczne, sala elegancka no i wodzirej od nich --- Widać ,ze kocha swoją prace, pomagał w transporcie gości do sąsiednich pensjonatów, jak znajde moją połówke będę wiedział gdzie uderzać :)
DZIĘKUJE wszystkim !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

150-180zł od piątku do obiadu w Poniedziałek.

Sama w Kłosowie jest śliczna, obsługa przemiła . Miałam tam wesele w sierpniu 2017 i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobre jedzenie- dzięki Pani Sabinie. ;)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...