Sala do wynajecia

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam
Jestem na poczatku tematu przygotowan do wesela. Zastanawiamy sie nad wynajenciem sali i samemu lub z pomoca firmy cateringowej przygotowac wesele. I tu moje pytanie
Czy znacie jakies fajne miejsca na wesele ?? moze byc poza miastem ??
I tak naprawde czy to sie oplaca ??
Z gory dzieki za pomoc

Pozdrawiam
Michal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala do wynajecia

polecam pensjonat REWA dawny REWAL w rewie piękne dwie sale dobre jedzenie miła obsługa - poprostu polecam

Ja nie znalazłam takiej sali - a szukałam nawet w miejscach niestandardowych, jak Muzuem Narodowe, Pałac Opatów, czy Dwór Św. Jerzego, ale to dlatego, że potrzebuję dużo miejsca na 120 osób. Mam za to świetną firme cateringową, a w zasadzie to 3 różne, wszytskie godne polecenia.

witam! polecam "Czardasza" w Luzinie
www.czardasz.pl
tanio i profesjonalnie!!!

jeśli masz wesele na ponad 100 osób i ograniczenia finansowe to popytaj o sale w szkołach, które organizuja wesela są naprawde konkurencyjne ceny

Hej ja moge ci odstąpic sale weselna w Robakowie termin rezerwacji 30.09.2006mam też na ten termin orkiestre, kamerzyste i kucharki.Jakbyś była zainteresowana to służe radą i odpowiem na każde pytanie agnieszka84220@wp.pl

Powiedz mi proszę jqak daleko jest ta sala w Robakowie od Gdańska. Jak masz jakieś namiary to bardzo porszę. mÓJ ADrES:maciejka-81@o2.pl