Sala na 90 osób w 3mieście

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,
szukamy w 3mieście dobrej sali (np. hotel, restauracja) na przyjęcie weselne. Zależy nam na dobrym menu, przyjmnje obsługe, dobrym zapleczu (toalety, ew. przystosowanej do osób niepełnosprawnych).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala na 90 osób w 3mieście

NIe wiem jak w trojmiescie , ale moge polecic fajna restauracje okolo 15 km od oliwy. Znajduje sie ona w kielnie za chwaszczynem i nazywasie sie Restauracja Gosia. Bardzo ładna sala, menu bardzo bogate, zaplecze zawiera wszystko to o co pytales.

Mogę polecić Ci restauracje TAWERNA Grecka na ul Kartuskiej, kawałek za Auchan obok Pani Walewskiej. Elegancki wystrój, miły szef. Sama mam tam zarezerwowane wesele. I jest niedrogo są zestawy za 90, 110, 130 zł za osobę.

Nie chcialbym krytykowac , ale wydaje mi sie ze menu nawet za 13o pln jest dosc skromne. Aczkolwiek to jest tylko moja opinia i kazdy powinien ocenic to samodzielnie.

Ja myślę że powinnieneś się przejechać do Łęgowa i zobaczyć OBERŻE POD LIPAMI, koniecznie sale weselną i napewno tam zrobisz weselicho. Narka pozdrówka.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...