Sala rodzinna, jedynka, po porodzie w Wejherowie - jaki koszt?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam , czy ktoraś z was miała taka salę i ile płaciła ? Czy w sali znajduje sie toaleta ? Pozdrawiam i dziękuję za informacje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala rodzinna, jedynka, po porodzie w Wejherowie - jaki koszt?

350zł bez łazienki, a 400zł z łazienką

Dziękuję za wiadomość :)

ale za dobę?

za cały pobyt

Podpisuję się pod tym co napisały poprzedniczki :) Chęć zajęcia takiej sali zgłaszasz na porodówce. Płacisz przy odbieraniu wypisu. W tym pokoju może być z Tobą cały czas (24 godz na dobę) ojciec dziecka.

Zapatrzona domyślam się, że jesteś po porodzie w Wejherowie jak wrażenia??Orientujesz się czy w Wejherowie jest szansa na znieczulenie???

co prawda pytanie nie do mnie, ale znieczulenia nie uswiadczysz przy sn; jest gaz, tens i dolargan w ofercie

Potwierdzam kwoty i ja polecam salę z łazienką:)

Tak, rodziłam w Wejherowie :) Przeszło rok temu. Rodziłam sn i dostałam gaz. Ale nie pytałam nawet o inną formę znieczulenia. Gaz zaproponowała mi położna. Ja jestem bardzo zadowolona. Z opieki zarówno na porodówce jak i potem.
Co do pokoju z łazienką to ja miałam bez :) Bo ten z łazienką był już zajęty. Ale łazienkę miałam zaraz za drzwiami,więc nie było problemu :) I tylko raz zdarzyło mi się czekać pod wc na swoją kolej ;), więc nie odczułam w ogóle brak tej łazienki w pokoju.

Poza tym wszelkie wrażenia mam pozytywne. Co prawda wiceordynator ginekologi to trochę gburowaty pan ;), ale uratował życie mojemu dziecku przez szybką reakcję na końcówce porodu, więc jakbym miała jeszcze kiedyś rodzić to tylko tam...

Dziękuje za odpowiedz,miło przeczytać pozytywną opinię:)a co to jest Dolergan?? a gaz pomaga??

dolargan to lek p/bolowy, podaja dozylnie. u mnie dali zebym jak to okreslili "zrelaksowala sie i odpoczela", bo rozwarcie nie chcialo sie powiekszac. bolalo ciut mnie po tym (kolezanka miala totalny odlot po tym leku i mowi ze super u niej zadzial)
na mnie gaz nie dzialam, miala taki troche odlot miedzy skurczami, ale bolalo tak samo (skurcze krzyzowe), za to u mnie bardzo fajnie zadzialal tens.
tez zlego slowa na wejherowo nie powiem.
sale platne bez lazienek sa obok nich i obok prysznicow. poza tym na oddzial jest chyba 4 czy 5 wc i tyle samo prysznicow, wiec raczej nigdzie sie nie czeka.

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...