Sala w Brzeźnie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Cześć!!

Właśnie zaczęłam planować ślub i szukam jakiejś fajnej sali na terenie Brzeźna. Czy jest jakaś godna polecania?? Wesele ma być na ok. 90 osób. Bardzo proszę o pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala w Brzeźnie

Jak wBrzeźnie, to chyba tylko Pod Aniołem( dawna Balladyna)

My mamy juz zarezerwowaną salą na ogródkach dzialkowych w Brzeźnie. Sala jest na ponad 100 osób z naczyniami, pokoikiem do naszej dyspozycji, kantorkiem i osobnym pomieszczeniem z lodówkami. Nam bardzo pasowała bo mamy wesele na ok 100 osób.

Czy możesz podać jakieś namiary na tą salę w Brzeżnie na ogródkach.
Z chęcią bym się tam dzisiaj wybrała. Ale nie wiem czy tam ktoś będzie :)

Niestety nie mam żadnych namiarów w tej chwili przy sobie. Ta sala jest do obejrzenia tylko w poniedziałki o ile dobrze pamietam to między godz. 15 a 17-tą. My tam nie dzwoniliśmy tylko poprosty pojechalismy obejrzeć i zarezerwowaliśmy w następnym tygodniu. To sa te ogródki działkowe na przeciw złomowiska samochodowego jak się jedzie na letniewo (ale nie te godzie ma być Baltick Arena). To jest świtlica POD "Zaspa" przy ulicy Uczniowskiej. A którego dnia bierzecie ślub?

A co sądzicie o Hotelu Dal (chociaż nie wiem czy to jest jeszcze Brzeźno) o Lido lub Hotelu LIVAL???

Moja koleżanka ma we wrześniu wesele w Willi Pascal,koło kościoła. Niestety nie znam szczegółów.

Jeżeli zależy Wam, żeby goście nie byli za bardzo porozdzielani a siedzieli przy jednym stole to wydaje mi się, że sala w Hotelu Dal będzie za mała. Istnieje oczywiście możliwość zorganizowania tam wesela nawet na 90 osób, jednak goście będą wówczas usadzeni na dwóch salach. Ale zawsze możecie pojechać i obejrzeć. Pani z tego hotelu jest naprawdę sympatyczna i wszystko Wam powie i pokaże. A ceny są dość przystępne. Menu możecie ułożyć sami(na podstawie podanych tam propozycji) i wówczas wycenią Wam ile to będzie kosztować.

ja miałam w Villa Pascal. Tam nie wejdzie 90 osób...przy 60 było dosyć ciasno.

Jak ktoś chce to mogę przesłać zdjęcia sali w brzeźnie na ogródka działkowych

lezka prosze o fotki

Ja tez moge poprosic o zdjęcia? :)